15 trucuri secrete pentru gene superbe

Distribuie

LifestyleMakeUpStyle15 trucuri secrete pentru gene superbe

Pentru gene mai puternice

Aplicați ulei de măsline sau de nucă de cocos pe gene cu o perie de rimel cu 10 minute înainte de a pune machiajul. Asa vă veți proteja genele de efectele negative ale elementelor chimice din cosmetice.
Consumul de vitamina E și biotină facilitează creșterea genelor și părului în general.

gene-lungi
© Pinterest

Chiar dacă utilizați rimelul de cea mai înaltă calitate, si  acesta conține componente chimice. Dă-le genelor o pauză de machiaj cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. Acest lucru va facilita reînnoirea lor naturală.

Secretele machiajului genelor

Ștergeți excesul de rimel din perie pe un țesut – acest lucru va ajuta la prevenirea îmbinărilor.
Puneți tubul de mascara într-un pahar cu apă caldă pentru ca produsul să se încălzească și să devină omogen. De asemenea, se va sparge orice aglomerare de bule
Puneti o lingură în apă caldă, lăsați-o să se usuce și folosiți-o în timp ce aplicați rimelul. Nu îți vei atinge fata cu rimel.
Utilizaț un cleste de curbat genele ca de obicei, dar încercați să puneți în același timp rimelul, astfel genele sunt curbate și ochii nu se murdăresc.
Îndoiți peria de rimel la 90 de grade. Este mult mai ușor să o manevrezi așa.

gene-lungi-2
© Pinterest

Adăugați câteva picături de soluție salină sau ulei de măsline în rimel pentru a obține aceeași consistență pe care o avea atunci când a fost nou.
Prima miscare de acoperire a genelor cu rimel, țineți peria orizontal și apoi repetați imediat procesul cu mișcări verticale pentru a separa genele una de celălaltă.
Încălziți-vă cu uscatorul de păr clestele de curbare a genelor cu câteva secunde înainte de a-l folosi. Genele vor rămâne încrețite mult mai mult.
După primul strat de rimel, aplicați niște pudră de bebelusi pe genele dvs., de la rădăcini până la capăt. Aplicați încă un strat de rimel pe gene; acoperiți-le bine ca să nu lăsați urme vizibile de pulbere. Acum, genele vor părea mult mai voluminoase.

gene-lungi-3
© KatherinFriedman

Pentru o culoare mai intensă, acoperă-ți genele din ambele părți: în interior și în exterior.
Mascara ar trebui să fie întotdeauna ultimul pas în machiaj. Vă sugerăm să folosiți un creion de ochi ușor pentru partea interioară a pleoapei inferioare pentru un truc suplimentar; acest lucru va adăuga mai multă expresivitate al aspectul dvs. și vă va face ochii vizual mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole