10 Semne nevinovate care iti arata ca corpul tau este inundat cu toxine

Distribuie

HealthSanatate10 Semne nevinovate care iti arata ca corpul tau este inundat cu...

Toxinele sunt prezente pretutindeni în jurul nostru, fie în aerul pe care îl respiram, în apa pe care o bem, fie în alimentele pe care le consumăm. Chiar și smartphone-ul tău preferat este o fermă murdară, plină de bacterii suficiente pentru a te face inbolnăvi grav. Toxina de zi cu zi se acumulează în corpul nostru și, dacă ajunge la un punct de vârf, s-ar putea să vă îmbolnăviți sever.

Pentru a vă ajuta să vă dați seama că ar putea fi momentul pentru detox, ai aici o listă de simptome care indică o supraîncărcare cu toxine în corp. Pentru a afla cum să detoxifiați, citiți secțiunea bonusului la sfârșit.

Suferi de constipație

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine

Atunci când mâncăm mâncare, consumăm din neatenție o mulțime de substanțe chimice care vin împreună cu acestea, cum ar fi conservanți, coloranți și aromatizanți artificiali. Intestinele care sunt însărcinate cu digestia trebuie, de asemenea, să înfrunte fulgii acestor toxine. Această acumulare de toxine poate duce la simptomul unui stomac deranjat și constipație.

Consumul de alimente ecologice, limitarea aportului de alcool și consumul de apă în cantități mari ar trebui să ajute la rezolvarea problemei.

Totul e in ceata

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 2

Dacă vă simțiți amețit, confuz și nu sunteți în stare să vă concentrați chiar și dimineața după un somn bun, toxinele nocive ar putea să vă păcălească. Aceste toxine provoaca o serie de reactii care usuca vitaminele si mineralele esentiale cu care organismul trebuie sa le functioneze. Este ceva asemănător cu ceea ce se întâmplă când puneți ulei rău în mașină.

Deodoranții nu vă ajută și vă simțiți murdari

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 3

Ți-ai facut dușul de dimineață, ai aplicat deodorant, și totuși în metrou oamenii își trestează nasul când te apropii de ei. Ai ghicit-o: toxinele te-ar putea face să nu simți in apele tale! Aceste toxine, atunci când sunt digerate, produc gaze și mirosuri care, în timp ce scapă prin porii trupului, vă pot da un miros care să se asemene cu cel mai urat pârț pe care l-ați experimentat vreodată.

Agravarea durerii articulațiilor și a mușchilor foarte accentuata

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 4

Dacă nu ați fost la sala de gimnastică sau nu ați făcut o muncă obositoare din punct de vedere fizic, dar totuși aveți dureri musculare și articulare, acumularea de toxine poate fi motivul. Acneea și dureri ale corpului sunt indicatori care ar putea produce o inflamație necontrolată în corpul dumneavoastră, așa că dacă nu aveți niciun alt motiv pentru inflamație, încercați detoxifierea.

Pe pielea ta apar pete noi

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 5

Pielea este cel mai mare organ din corpul nostru și este adesea expusă la poluare. De asemenea, produse precum șampoanele, balsamurile, săpunurile și loțiunile pe care le folosim pot conține substanțe chimice nocive. Expunerea la atât de multe substanțe chimice toxice poate duce la simptome cum ar fi  acnee , erupții cutanate și eczeme.

Insomnia este prezenta

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 6

Pe de o parte, acumularea de toxine vă face să vă simțiți extenuați și, pe de altă parte, poate să facă ca lucrurile să arate mai rău, să vă strice somnul. Cantități mari de toxine din organism pot determina scăderea nivelului hormonului care controlează somnul, cortizol , afectând negativ somnul. Insomnia poate duce la probleme severe de sănătate, deci dacă credeți că adormirea devine din ce în ce mai dificilă, luați în considerare o detoxifiere.

Îți îmbogățesti kilogramele

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 7

În ciuda tuturor antrenamentelor grozave pe care le faceți la sala de sport, dacă tot continuați să puneți kilograme, poate că există ceva în neregulă cu hormonii dumneavoastră. Toxinele pot afecta în mod negativ nivelul anumitor hormoni din organism, inclusiv cei care sunt responsabili pentru menținerea greutății. Trecerea la o dietă ecologică sănătoasă și obținerea unei detoxifieri atente ar trebui să ajute.

Respirația ta miroase rău chiar și pentru tine

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 8

Respirația neplăcută este de obicei un simptom al  problemelor digestive . Apare atunci când sistemul digestiv trebuie să se lupte pentru a digera tot ce mănânci. Dar problemele digestive pot apărea și atunci când ficatul dumneavoastră luptă pentru a curăța toate toxinele acumulate. Îndepărtarea toxinelor este singura modalitate de a rezolva această problemă.

Picioarele tale sunt fragile și arată urât

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 9

Gravitatea toxinele in corpul tău, poate afecta orice, chiar si picioarele tale pot fi cele care suferă. Picioarele, pentru o mare parte a zilei, rămân în șosete și pantofi întunecați, un ecosistem pe care ciuperca îl iubește. Acestea se combină pentru a face unghia ta un loc numai bun unde la căldură favorizeaza creșterea ciupercii. Deși există aplicații farmaceutice prescrise pentru a o trata, tratarea ei din interior prin detoxifiere este calea holistică de a functiona.

Îți cade mai mult si mai repede părul

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 10

Căderea părului nu este un simptom al suprasolicitării toxice provocată de toxinele de zi cu zi. Poate fi o lucrare de toxine mai sinistre, cum ar fi arsenic , plumb și taliu (găsite în fumul de țigară) printre altele, care pot fi chiar letale. Deci, nu evitati sa luati o hotarare și vă grăbiți la medic.

Detoxifiere? Cum?

10 semne ca corpul tau e inundat de toxine 11

Dacă vă aflați prin experiența uneia sau mai multora dintre condițiile descrise mai sus, trecerea printr-o detoxifiere ar putea fi o idee bună. Deși există proceduri de dezintoxicare mai complexe, ar putea fi de ajutor și modificarea stilului de viață.

  • Beți cantități mari de apă; ajuta la eliminarea toxinelor.
  • Toxinele fac ravagii la ficat. Pentru a menține ficatul puternic, beți ceai de păpădie sau adăugați pătrunjel, cilantru sau ciulin de lapte la masă.
  • Practicati yoga. Îmbunătățește circulația corporală și ajută la scăderea toxinelor.
  • Periați dinții noaptea după cină. Și nu uitați să utilizați și o racletă a limbii.
  • Mănâncă numai alimente curate, complete și ecologice.
  • Adăugați probiotice la dieta dumneavoastră.
  • Utilizați numai produse cosmetice naturale care nu conțin parfumuri și alte toxine.

Ai prieteni care au discutat în privat cu tine despre probleme similare? Distribuiți acest articol si lor! Și dacă le-ați experimentat pe voi înșivă, știți acum care ar putea fi cauza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole