Valentine’s Day se apropie! Idei de cadouri pentru bărbații care se află în diferite faze ale relației

Distribuie

InspirationInspiratieValentine's Day se apropie! Idei de cadouri pentru bărbații care se află...

Cu siguranță doriți să-i oferiți logodnicei sau soției sau prietenei cel mai bun cadou de Ziua Îndrăgostiților. Cel mai bun cadou pentru orice femeie este iubirea sufletului ei pereche, precum și dovada legăturii sale cu ea.

Și acesta este momentul ideal pentru a-i demonstra iubirea ta. În cazul în care vă aflați într-o relație romantică de o vreme veți dori să îi faceți un caul memorabil. Nu este întotdeauna o sarcină ușoară să selectați cadoul potrivit pentru o doamnă|domnișoară.

Pur și simplu femeile doresc o mulțime de lucruri și selectarea celui mai bun poate fi dificilă.

În cazul în care nu esti hotarat dacă să alegi între o cină romantică sau un film la cinema, sau poate doamna|domnișoara ta caută deja idei și ți le șoptește, tot ceea ce crezi că trebuie să faci depinde de tine. Ce cadouri să inventezi? Cât de mult romantism să exprimi in ziua lui Cupidon!?

Dacă nu sunteți pregătiți pentru Ziua Îndrăgostiților și chiar nu aveți idee ce cadouri să faceți celor iubiți, putem găsim soluții.

Cadouri de Valentines Day 1

DACĂ AI UITAT SĂ CUMPERI CADOURI ȘI EȘTI PE ULTIMA SUTĂ DE METRI!

Respiră adânc – caută o florărie prin apropiere, cumpără niște petale de trandafiri. Încearcă să o surprinzi plăcut cu toate că după romantism va scoate aspiratorul sau va lua mătura și se va aventura prin casă. Merită să încerci. Așa cu siguanță vei avea loc lângă ea în pat și nu pe preșul de la ușă.

Sau în cel mai rău caz, merge și un buchet de flori, dar să fie la pachet cu o sticlă de vin!

Daca vrei sa fii si mai romantic decat atat, te sfatuim sa cumperi multi litri de lapte si in combinatie cu petalele de trandafiri, ii poti pregati o cada plina de romantism si de rasfat, si poate vei avea si tu loc pe langa ea in cada!

Valentine,s Day  NU ESTE O SARBATOARE DE CELEBRARE

Unele femei nu sunt făcute pentru celebrări precum Ziua Îndrăgostiților. Ar prefera să le arătați zilnic cât de mult le iubiți.

În asemenea cazuri și pentru aceste femei, mai bine a-ți rezerva un loc la o cabană, la schi sau poate ar fi preferabil un concert cu artiștii preferați! Încercați ceva ce nici unul dintre voi nu a mai facut înainte. Puteți improviza pe moment o excursie dar nu folosiți ziua lui Cupidon ca scuză.

SINGUR DE ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Nu este un necaz sau o nenorocire. Și bărbații singuri pot sărbători această zi în compania altor bărbați singuri, desigur. Poate că nu au parte de nenumaratele ocazii de a face cadouri sau de a se rătăci printre flori. Dar cu siguranță vor găsi idei pentru a trece peste această zi!

Puteți viziona un meci cu prietenii care să se încheie cu o sticlă de whiskey, puteți să jucați împreună fotbal sau poate un biliard\bowling. Idei există pentru această zi și în cazul celor singuri, dar poate la anul ve-ți avea pentru cine cumpăra cadouri!

TRECETI PRINTR-O PERIOADA GREA

Indiferent de timpul petrecut împreună (luni sau ani), lucrurile nu sunt întotdeauna roz. Relația ta trece poate printr-o perioadă grea și îți este dificil să îți privești partenera. Ori îți este greu să îi vorbești. Totuși, de Ziua Îndrăgostiților poate ai vrea să petreceți timpul împreună.

Poți lăsa pentru ea un bilețel cu adresa unui restaurant, la care ai făcut rezervare în prealabil. Așteapt-o cu vinul ei preferat sau poate chiar mâncarea preferată, căci nu se știe ca pământul din ce parte bate vântul și aceasta să fie o ocazie de împacare.

Sunteți PROASPĂT CĂSĂTORIȚI

Nunțile sunt scumpe – iar dacă ești proaspăt căsătorit cu siguranță te gândești de două ori la ideile luate țn calcul pentru Ziua Indrăgostiților.

Idei sunt și poate chiar ieftine, poți cumpăra rame și poți scoate poze de la nuntă, poate fi un cadou drăguț. Poți face un scurt-metraj cu pozele de la nuntă și îl vizionați împreună cu un pahar de vin.

Poți pregăti acasă o cină romantică, chiar daca nu ești un bucătar iscusit, mâncarea se poate comanda. Idei sunt și chiar foarte creative, trebuie doar să puneți osul la muncă.

Orice ai face, încearcă să fie special!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole