Manicure

Unghiile colorate – Simbolul neincrederii

Unghii colorate

Timpul acordat noua este nelimitat. Iar daca mainile femeilor sunt „cartea de vizita”, grija purtata manichiurii este intensa. Orice manichiura sau ingrijire spa a mainilor, se termina cu lacuirea unghiilor. Fie colorat fie transparent, da un aspect curat si ingrijit.

Fiecare culoare are o semnificatie. O sa intalnim persoane care poarta unhiile negre sau alta culoare decat rosu nu li se potriveste. De ce toate acestea? Pentru ca fiecare culoare in parte ne caracterizeaza.

Unghiile colorate!

Manichiura colorata

De ce simbolizeaza neincrederea?

Cum culoarea rosie denota demnitate si putere, negrul denota frigiditatea si repulsie. Nu este un lucru propriu-zis dar in general toate se aduna. Toate persoanele ce poarta negru tind sa se asemene. Acelasi lucru se intampla si cu celelalte culori.

Culorile multiple purtate pe unghii, ascund de cele mai multe ori starile persoanelor care le poarta. Aceste persoane nu vor ca simpla lor prezenta sa inccomodeze, sau sa se simta compatimiti in problemele lor.

Nenumaratele culori sunt ca un scut ce ii protejeaza. Desi atrag atentia asupra starii fizice, ascund foarte bine starea sufleteasca. Multiplele culori sunt umbrelele ce ne fereresc de stropii de ploaie .

Manichiura colorata

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *