LifeHacks

Singuratatea femeilor frumoase

Femeia frumoasa

Adeseori am auzit asta : „daca e frumoasa si e singura, sigur e nebuna”, dar as vrea sa inlocuiesc cuvantul „nebuna” cu „puternica”!

Adeseori, singuratatea femeilor frumoase are un motiv bine intemeiat, si mai in toate cazurile e acelasi: faptul ca sunt privite ca femei frumoase si atat! E o mare greseala, enorma, as putea spune. Desigur, exista si femei frumoase care sunt doar frumoase, dar le lipseste lipseste frumusetea interioara, si asta le face frumusetea exterioara sa para banala.

Femeia frumoasa

Femeile frumoase sunt femeile care, dupa o noapte in care au plans, ies pe strada razand, femeile care nu-si petrec 2 ore in fata oglinzii inainte de a iesi din casa, fie ca merg la o intalnire, fie ca merg dupa paine, femeile care au curajul sa iasa din casa nemachiate si cu parul ciufulit, si lista continua.

Femeile frumoase fizic, cat si sufleteste, sunt femeile care, desi sunt inconjurate mereu de oameni, se simt singure si neintelese, femei care isi doresc o cariera, si nu doar sa devina mame si sotii, femei ce nu le este frica sa spune lucrurilor pe nume, femei cu capul in nori, dar in acelasi timp cu picioarele pe pamant, femei ce constientizeaza ca lumea e in mana lor, femei ce stiu ca pot avea orice barbat, dar totusi isi asteapta sufletul pereche! Ele sunt femeile frumoase si singure!

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *