Ingrediente:

  • varza verde/ 2 buc mari
  • 500g carne tocata amestec
  • 4 cepe rosii mari
  • 2 borcanele tocana de legume
  • 1 cana de orez
  • Verdeturi: ceapa verde, marar, patrunjel
  • Condimente: sare, piper.


sarmale

Mod de preparare:

  • Am oparit varza in apa cu sare si otet.
  • Am lasat-o la racit si mam ocupat de compozitie.
  • Am tocat ceapa rosie si am calit-o in ulei.
  • Am clatit bine orezul si l-am amestecat cu tocana de legume.
  • Am turnat ceapa calita peste compozitia din bol.Am pus carnea tocata peste celelalte ingrediente,
  • Am adaugat verdeturile si condimentele, apoi am trecut la partea cea complexa, invartitul sau rasucirea sarmalelor!
  • Din compozitia ramasa am umplut si doi ardei.

Cea mai simpla reteta de sarmale!
Pofta buna!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: