Provocarea zilei, manichiura cu gel

Distribuie

LifestyleManicureProvocarea zilei, manichiura cu gel

2ore cu dificultati, doua ore cu sperante mari si in final un rezultat cat de cat pe asteptate…

Unghiile tehnice nu reprezinta un inlocuitor pentru unghia naturala, acestea fiind doar o prelungire. Astazi am folosit sabloanele, constructia unghiilor, adica prelungirea lor. Sabloanele sunt asezate sub unghia naturala, desi am intampinat dificultati, am reusit sa le formez. Am modelat forma constructiei dupa unghia naturala si iar am intampinat dificultati. Unghia naturala era dificila si imi impingea modelul unghiei in sus, aparent formand o unghie de vrajitoare. Am revenit asupra unghiilor incercand sa le dau o forma cat mai naturala, insa forma unghiilor naturala imi strica planurile.

Intr-un final am terminat cu constructia si forma lor, si am aplicat culoare. Aplicand culoare am realizat ca oricat as incerca sa dau o forma naturala unghiilor nu merge.

#In procesul de realizare a unghiilor tehnice este important sa pregatesti unghia naturala. Cuticula trebuie dezlipita de pe unghii, impinsa cu grija spre radacina si in cazul in care este prea mare se poate taia. Luciul unghiei trebuie pilit cu o pila fina pentru a forma aderenta. Se indeparteaza praful apoi se folosesc solutiile pregatitoare. Nail Prep., Primer si Bonder.

unghii-gel

unghii-gel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole