Primăvara 2021 – Tendințe și idei de unghii pentru următoarea ta manichiură

Distribuie

LifestyleManicurePrimăvara 2021 - Tendințe și idei de unghii pentru următoarea ta manichiură

Puteți purta cu siguranță orice culoare sau design doriți în orice moment al anului. Este totuși plăcut să aveți câteva idei care să vă inspire selecțiile de unghii în fiecare sezon.

Pentru a vă ajuta, am rotunjit noile tendințe de unghii din primăvara anului 2021 pentru a nu le aștepta cu nerăbdare. Și dacă aveți nevoie de un mic pick-me-up, începeți să le purtați de acum. De ce nu?!

Unghii roz – primăvară jucăușă

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?? |???? ???? (@carmensarghie)


Există un moment și un loc pentru rozuri simple. Acel moment nu este primăvara anului 2021 și acel loc nu este pe unghiile tale.
O glumă, oja roz pal este una dintre acele culori care funcționează pe tot parcursul anului. In această primăvară este mult mai distractiv de purtat decât în ​​anotimpurile trecute.

Tendință de unghii de primăvară imprimată în carouri colorate

În această primăvară, scoateți în evidență toatE culoRILE. Serios. Du-te și ia-ți întregul depozit de lacuri de unghii, astfel încât să poți încerca un aspect în carouri. Poti picta modelul întregii unghii sau vopsiți-le în mici valuri de-a lungul marginilor unghiilo.
Luați câteva pensule cu dungi fine pentru a:
1) vopsi cu ușurință formele pătrate minuscule
2) îndepărta oja si pentru a curăța și ascuți marginile.

Toate nuanțele de primăvară – verde

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?? |???? ???? (@carmensarghie)


Verdele din toate nuanțele diferite vor continua să fie populare pentru primăvara anului 2021, așa că nu puneți la o parte acele lacuri de la unghii de Crăciun. Verde pământos, chartreuse, neon strălucitor, smarald elegant… Ideea este că primăvara acestui an nu se referă doar la un tip de verde. Foloseste orice fel de verde iti place!

Unghiile de catifea


Pregătește-te să vezi o mulțime de versiuni ale acestui aspect fascinant. In toate nuanțele diferite. Vin UNGHIILE DE CATIFEA în această primăvară (dacă nu toți am început să le purtăm deja). S-ar putea să aveți nevoie de o ojă magnetică specială. Sau o ojă de gel pentru a obține acest efect de catifea rece. Pentru a schimba culoarea. Sau puteți obține un aspect similar cu mai puțin efort utilizând o ojă holografică.

Unghii de primăvară – Zebra Print

Imprimeurile animalice sunt o tendință distractivă de ceva vreme și nu se va opri în curând. Îți amintești acele pensule subtiri de care am vorbit mai devreme? Vei dori să folosești acestea pentru a crea aceste dungi organice care seamănă cu cele ale unei zebre. Știu la ce te gândești – ojă neagră pentru primăvară? Este neașteptat și asta o face deosebit de cool. Dar dacă sunteți cu nuanțele strălucitoare, dungile sunt la fel de bune în nuanțe curcubeu.

O primăvară a culorilor alternative

Acest aspect este ceea ce obțineți atunci când o mână de culori se transformă într-o mână plină de culoare. Alternează diferite nuanțe din aceeași familie de culori sau aruncă câteva nuante de oje de primăvară pentru a face o combinație personalizată, precum această împerechere roz și portocaliu, pentru un aspect super-ușor de artă de unghii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole