piept-pui-grill

Carnea de pui este o sursa speciala de proteine, de calitate ridicata. Acest element este un nutrient esential, atat pentru crestere cat si pentru dezvoltare, jucand de asemenea un rol special in a facilita pierderea in greutate pentru persoanele cu probleme de supraponderabilitate.

Timp de preparare: 30 minute
Tipul retetei: fel principal
Dificultate: foarte usor

Avem nevoie de:

  • piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

  1. feliem pieptul de pui in felii nu foarte subtiri
  2. intr-un bol le amestecam cu un pic de ulei, sare si piper dupa dugt
  3. le lasam timp de 10-15 minute pentru ca sarea si piperul sa intre in carne
  4. punem grill-ul la incins
  5. apoi le punem pe grill si le lasam pana se rumenesc

Putem face ca garnitura, cartofi la cuptor sau, in cazul meu am preferat sa ii feliez si sa ii prajesc in ulei.

Pofta buna!

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: