Manicure

Manichiura Vintage ”Half Moon”

Manichiura half moon

Manichiura ”Half Moon” a fost un simbol ”glamour” al anilor 1930-1940. A fost vazuta in reviste si pe scene fashion, dar cele mai multe persoane o recunosc astazi ca manichiura ”Dita von Teese”.

Aceasta tehnica de manichiura a fost una creativa si practica. Principalul motiv al acestei manichiuri a fost gandit in asa fel incat, femeile ce o purtau sa se bucure de ea mai mult timp. Munca depusa consta in lasarea semilunei libere si aplicarea ojei doar pe mijlocul acesteia. Isi lasau si partea prelungita a unghiei libera, si foloseau un creion alb pe interiorul unghiei, pentru a le improspata in fiecare zi.

Manichiura half moon

Ceea ce numim în prezent manichiura Half Moon sau French inversat este  un adevarat trend, care il poarta si marile celebritati. Este usor de intretinut, iar metoda cu gel prelungeste durata de viata a manichiurii.

Culorile caracteristice acestui stil sunt infinite. Poţi merge pe look-ul clasic, apeland la farmecul unui lac de unghii rosu pur sau inversand nuantele folosite in mod traditional la manichiura French. Pe de alta parte, poti face o declaratie de stil purtant nuante contrastante, complementare, sau imbinand pasteluri cu nuante nude.

Farmecul acestei manichiuri a persistat vreme de atatia ani, a fost si va ramane un stil de manichiura practic. Chiar daca ne facem manichiura clasica sau cea cu gel, va avea impact inca atatia ani pe cat a parcurs pana acum.

Dita von Teese a fost inspirata si ”farmecul ”retro” a supravietui pana astazi!

Manichiura half moon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *