Manichiura ca ”arta” si arta ca ”manichiura”

Distribuie

LifestyleManicureManichiura ca ''arta'' si arta ca ''manichiura''

Modele de unghii

Indiferent de motivele pentru care femeile adora arta pe unghii, decizia de a le colora multiplu sau de a le decora vine din interiorul ”artistei” din noi.

Arta in sine este cea mai profunda expresie a creativitatii umane.

Avantaje ale manichiurii cu gel

  •  Sunt mult mai rezistente decât unghiile naturale

Unghiile false sunt o alternativă în cazul în care cele naturale nu cresc suficient, se exfoliază, se rup, ai obiceiul să le rozi sau pur şi simplu vrei o manichiura impecabilă pentru mai mult timp.

  • French perfect permanent

Visul de a avea o manichiura french clasică, perfectă şi care nu se strică timp de câteva săptămâni este în sfârşit realitate! Asta nu înseamnă că tu trebuie să renunţi la activităţile cotidiene, înseamnă doar că unghiile tale vor face faţă cu bine tuturor încercărilor. Vei scăpa şi de micile imperfecţiuni, cum ar fi denivelări sau striuri pe suprafaţa unghiei.

  • Modele deosebite şi variate

Unghiile false îţi permit să dai frâu liber imaginaţiei în ceea ce priveşte decorarea lor: picturi pe unghie, aplicaţii tridimensionale sau piercing-uri.

  • Unghii lungi

În cazul în care unghiile naturale nu îţi permit să le păstrezi lungi, protecţia cu gel te ajută să le menţii la lungimea pe care ţi-ai dorit-o întotdeauna. În plus, forma va fi mereu ideală, iar unghiile perfect simetrice.

  • Lacul de unghii rezistă mai mult

Dacă vrei să transformi french-ul clasic într-o culoare plină de personalitate, poţi oricând folosi liniştită ojă preferata; partea bună e că pe gel oja se va menţine intactă mai mult timp decât pe unghia naturală şi va avea un luciu perfect.

  • Refacerea unghiilor rupte

Ţi s-a rupt o unghie? Nu este nicio problemă, cu ajutorul acestor materiale, unghiuţa poate fi refăcută în aşa fel încât nu o vei putea deosebi de cele naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole