Lucruri de care trebuie să scăpați înainte de a începe Anul Nou

Distribuie

InspirationInspiratieLucruri de care trebuie să scăpați înainte de a începe Anul Nou

Majoritatea dintre noi suntem în căutarea unei săptămâni mai liniștite decât de obicei între Crăciun și Revelion. Acum este momentul perfect pentru a ne curăța casele de dezordinea care ne împiedică.

Chiar dacă ați organizat totul în fiecare cameră din casa dvs., există șansa să pierdeți prinre degete câteva articole. Acestea ar trebui să dispară probabil înainte de începerea noului an.

Deci, în timp ce vă pregătiți să începeți acest an nou de coșmar, iată 11 articole pe care să le luați în considerare:

Perne vechi, triste, obosite

Potrivit experților de la Tempur-Pedic , pernele ar trebui înlocuite după 1-2 ani .

Dacă ați avut pe pat perne de ceva vreme acum, probabil este timpul să investiți într-altele noi.

Dacă nu doriți să le aruncați pe ale voastre, verificați la adăpostul local pentru animale și vedeți dacă acceptă perne uzate pentru a le pune în custi.

Lumânări pe jumătate arse

Toată lumea are un dulap plin cu lumânări care le-au plăcut o vreme, apoi le-au uitat.

Este timpul să faceți loc pentru toate acele lumânări noi de vacanță pe care le-ați achiziționat în ultimele luni.

Dacă doriți să patrați borcanele, puteți topi cu grijă ceara în cuptorul cu microunde și o puteți turna într-un borcan pe care pueți prea bine să îl aruncați.

Lucruri de care trebuie să scăpați înainte de a începe Anul Nou

Căni suplimentare

Știm cu toții realitatea colectării canelor aleatorii de-a lungul anilor.

Unele au venit în seturi potrivite, dar majoritatea sunt sparte acum. Unele au fost cumprte în excursii. Altele au fost cadouri de la bunica de care pur și simplu nu te-ai putea despărți.

Dar odată cu sfârșitul anului 2020, nu există un moment mai bun pentru a renunța la exces.

Prosoape uzate

Știați că ar trebui să vă spălați prosoapele de baie la fiecare două zile?

Dacă nu, sunt probabil acoperite de bacterii. Oricum ar fi, după atâtea utilizări și spălări, prosoapele sunt probabil uzate.

Scăpați de orice prosoape subțiri și zdrențuitoare (le puteți recicla ca zdrențe în garajul sau magazia dvs.) și investiți într-un set nou.

Puzzle-uri, jucării și jocuri cu piese lipsă

Recunoașteți, ați făcut un puzzle în 2020, nu-i așa?

Din păcate, dacă ai scos un puzzle vechi și ai descoperit că lipsesc piese, realitatea este ca: nu va deveni niciodată mai puțin frustrant.

Piesele lipsă nu se mai întorc, așa că probabil ar trebui să vă despărțiți complet de puzzle.

Același lucru este valabil și pentru cărțile de joc, jucării sau orice alte jocuri care lipsesc piese esențiale.

Carduri cadou goale

Am făcut-o cu toții: am folosit un card cadou online, l-am aruncat într-un sertar aleatoriu pentru a-l arunca mai târziu, am uitat totul despre el, apoi l-am redescoperit luni mai târziu, doar ca să ne întrebăm, „există bani pe asta?”

Pentru mulți dintre noi, acest ciclu vicios are ca rezultat un stoc de cărți cadou posibile, care nu fac altceva decât să ocupe spațiu.

Înainte de începutul anului 2021, angajați-vă să verificați soldul pe aceste cărți, astfel încât să le puteți renunța la cele goale.

Majoritatea comercianților cu amănuntul vă permit să verificați soldul cardului cadou online. Folosiți un marker pentru a scrie valoarea pe cărți cu un sold rămas și spuneți la revedere restului.

Meniuri de luat masa inutile

Nu în ultimul rând, scăpați de toate acele meniuri de mâncare mototolite care sunt îndesate în sertare sau închise pe partea laterală a frigiderului.

Păstrați meniurile pe care le utilizați de fapt, cu excepția cazului în care acestea sunt disponibile online – atunci ar trebui să le aruncați și pe acestea.

Lucruri de care trebuie să scăpați înainte de a începe Anul Nou

Haine și accesorii vechi de iarnă

Există mari șanse să dai peste un coș plin de haine și accesorii din iernile trecute care au rămas neatinse de ani de zile.

Este momentul să donăm totul.

Cu toate acestea, înainte de a ieși cu cutii și coșuri de remorcare, asigurați-vă că vă înregistrați la centrul de donații. Faceti asta pentru a vedea cum sunt orele lor sau lista de articole acceptate. Programul poate fi afectat de pandemie.

Umerase nepotrivite

Odată ce v-ați curățat dulapurile de haine și lucruri vechi, veți găsi probabil că ați colectat un sortiment aleatoriu de umerașe de îmbrăcăminte nepotrivite de-a lungul anilor.

Ținând umerașe de diferite dimensiuni, forme și culori, îți vei păstra cu senzația de neîngrijire.

Aruncați sau donați orice umerașe care nu se potrivesc și răsfățați-vă cu un pachet nou dacă aveți articole suplimentare de întins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole