Iubesti toamna? Iata cateva idei pentru decoruri de toamna

Distribuie

InspirationCreativitateIubesti toamna? Iata cateva idei pentru decoruri de toamna

Din fericire, întrucât toamna are o bază masivă de fani, există multe modalități inteligente și clasice de a încorpora dovleci, lumânări, tricotaje groase, flori uscate și coroane de flori în spațiile interioare și de locuit.

Cheia este să o simplificați alegând piese pin care atmosfera să respire, fără să vă aglomerați camera de zi, ușa din față și masa din sufragerie.

Crezi că florile în aer liber sunt doar pentru vară? Mai gandește-te. Îți recomandăm o mare de crizanteme. Este o plantă consistentă care înflorește toamna. „Alegeți culoarea galbenă, portocalie, roșie sau chiar violetă și plantați-le chia și în oale mari”. „Cu puțină grijă, aceste plante ar trebui să reziste până în sezonul de toamnă și să-ți facă veranda primitoare.”

Idei de decor pentru toamnă

Crizanteme pe veranda
Crizanteme pe veranda

Acest sezon este momentul perfect pentru a-ți aduna toate suporturile de lumânări și a le pune în centrul mesei. „Diferitele tipuri și înălțimi de suporturi vor adăuga mai mult interes”. Umpleți masa cu înălțimi variate de flori colorate de toamnă pentru a adăuga atât culoare cât și ambianță pe masă.

„Agățându-ne de natură, confort și tonuri de pământ, putem folosi verdeață și flori proaspete și uscate pentru a adăuga pete naturale de culoare sezonieră în întreaga casă și mai ales ca piese centrale în ceramica artizanală” de pe masă.

Decorul mesei toamna

Decor de toamna

Extindeți decorul de toamnă prin bucătărie? Adăugați câteva accente de toamnă. Puteți folosi prosoape de vase în carouri. Căni de toamnă, mănuși de cuptor inspirate de toamnă și covoare de toamnă.

Această idee de decor de toamnă vă va face să gătiți și să coaceți de cele mai multe ori rețete consistente de toamnă !
Decor de toamna

Decor de toamna

Decor de toamna

Decor de toamna

Ce înseamnă decorarea toamnei fără coroane de toamnă? Și cu o gamă largă de materiale disponibile pentru coroană de toamnă, este cu siguranță imposibil să nu creezi un decor festiv pentru a-ți întâmpina oaspeții în acest sezon.

Pentru coroana de toamnă DIY , puteți folosi viță de vie, dovleci, conuri de pin , ghirlandă de eucalipt, ureche de miel, floarea soarelui, accente florale uscate și multe altele!

Decor de toamna

Decor de toamna

Decor de toamna

Împrospătați-vă casa cu o ghirlandă de frunze simplă, dar fermecătoare, realizată din decupaje de hârtie, cu frunziș de toamnă portocaliu, roșu, auriu și maroniu.

Frunzele de arțar, magnolie sau stejar ar arăta absolut superb. Folosiți această ghirlandă versatilă pentru a împodobi chiar și șemineul, ușa din față, ferestrele sau orice perete care pare plictisitor din casa dvs.

Decor de toamna

Adăugați un farmec fermier locuinței dvs. în această toamnă, folosind stive de balot de fân. Acesta va fi un decor de toamnă foarte primitor pe veranda din față. Adăugând dovleci și tărtăcuțe, veți completa aspectul în cel mai scurt timp!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole