IDEI PENTRU A DECORA CAMERA – ÎN JURUL TELEVIZORULUI

Distribuie

InspirationInspiratieIDEI PENTRU A DECORA CAMERA - ÎN JURUL TELEVIZORULUI

Nu este de mirare că mulți oameni se luptă cu decorarea în jurul televizorului. Dar, cu câteva trucuri în mânecă, o să punem acest PROIECT pe ON.

Indiferent dacă aveți un buget mare sau practic nu aveți bani de cheltuit; dacă puteți face modificări structurale sau aveți nevoie doar de o remediere rapidă a stilului; Am o soluție pentru tine în postarea de astăzi.

IDEA 1: ÎNCONJOARĂ TELEVIZORUL CU MOBILĂ ÎNCORPORABILĂ

Această opțiune face ca televizorul să pară așezat intenționat … aproape ca o parte a mobilierului. În loc să iasă ca un deget mare din șosetă, ecranul mare ocupă locul din spate pentru toate aceste dulapuri superbe, cu spectacole. În plus, rafturile deschise vă oferă șansa de a vă arăta flerul decorativ.

Bonus adăugat: încorporând dulapuri cu rafturiînchise, veți câștiga grămezi de spațiu de stocare pentru a depozitas DVD-urile și accesoriile de joc în afara vederii!

IDEI PENTRU A DECORA CAMERA - ÎN JURUL TELEVIZORULUI

IDEA 2: UTILIZAȚI ETAJERE LÂNGĂ SAU DEASUPRA TELEVIZORULUI

Poate că încorporatele sunt în afara bugetului dvs.; sau poate gusturile tale sunt mai minimaliste și mai contemporane.

În acest caz, un set simplu de rafturi etajere poate atinge un obiectiv similar, prin scoaterea focalizării pe acel ecran negru mare și umplerea spațiului gol de perete alb care îl înconjoară.

IDEI PENTRU A DECORA CAMERA - ÎN JURUL TELEVIZORULUI

IDEA 3: FACEȚI UN ȘEMINEU CARE SĂ FIE PUNCTUL CENTRAL PRINCIPAL

Dacă nu doriți ca televizorul să fie punctul focal al camerei, va trebui să faceți din altceva punctul focal. Un șemineu este soluția perfectă. Folosind un material caracteristic pe manta, veți face o declarație mare, îndrăzneață, care va fura în totalitate lumina reflectoarelor.

În plus, nu există nimic ca adunarea în jurul unui foc confortabil în zona de zi cu familia sau prietenii. Este atât de primitor și de conversațional.

IDEI PENTRU A DECORA CAMERA - ÎN JURUL TELEVIZORULUI

IDEA 4: ASCUNDEȚI TELEVIZORUL CU UȘI GLISANTE SAU ARTĂ MOBILĂ

Există câteva trucuri magice pe care le poți folosi pentru a ascunde ecranul negru urât, care nu poate fi văzut.

Panouri glisante, uși de dulap care se deschid, rame pentru tablouri care alunecă deoparte … verificați aceste soluții simple, unde iluzia bate realitatea.

IDEI PENTRU A DECORA CAMERA - ÎN JURUL TELEVIZORULUI

IDEA 5: FOLOSIȚI O CULOARE ÎNCHISĂ ÎN SPATELE TELEVIZORULUI, ASTFEL ÎNCÂT „SĂ DISPARĂ” VIZUAL

Acesta este un truc simplu al decoratorului pe care-l iubesc plat. Un ecran mare al televizorului poate fi exact ca o gaură neagră dintr-o cameră. Dar când folosiți o culoare vopsea închisă sau panouri în spatele ei, aceasta dispare practic. Ta-da!

IDEI PENTRU A DECORA CAMERA - ÎN JURUL TELEVIZORULUI

IDEA 6: ÎNFĂȘURAȚI UN PERETE ECLECTIC AL GALERIEI ÎN JURUL TELEVIZORULUI

Aceasta este o opțiune extrem de populară, deoarece nu necesită modificări structurale permanente sau costisitoare ale camerei. Pur și simplu agățați câteva lucrări de artă – realizabile de către oricine, oriunde! Ca să nu mai vorbim, crearea unui perete eclectic al galeriei este o modalitate fabuloasă de a vă prezenta stilul personal. Niciun perete de galerie nu va semăna vreodată.

Câteva sfaturi pentru crearea unui zid de galerie. În primul rând, utilizați diferite dimensiuni de artă și diferite cadre; și acordați atenție spațiului negativ dintre operele dvs. de artă. Prea răspândite și nu vor arăta coezive – de parcă ar fi împreună. Vrei să se potrivească aproape ca un ferăstrău.

Apoi, vedeți cum, în aceste exemple, operele de artă se suprapun în spatele televizorului? Acesta este un mod cu adevărat inteligent de a face televizorul să se simtă ancorat în aranjament, în loc să iasă ca un adolescent incomod la un dans la școală.

IDEI PENTRU A DECORA CAMERA - ÎN JURUL TELEVIZORULUI

IDEA 7: ECHILIBRAȚI TELEVIZORUL CU UN OBIECT ÎNALT (DE EXEMPLU, O LAMPĂ SAU UN COPAC)

Să revenim la câteva remedieri rapide simple, nu-i așa? Iată o modalitate ușoară de a folosi ceea ce aveți pentru a crea un echilibru.

Un televizor pe o unitate de divertisment creează o compoziție triunghiulară care poate fi decorată incomod. Un obiect înalt, cum ar fi o lampă de podea sau un copac într-o oală, merge mult spre crearea unui sentiment de echilibru. Deci, mergeți mai departe … aduceți ceva înalt și creați o anumită înălțime pentru a umbri acel televizor!

Rețineți că aceste aranjamente sunt deliberat asimetrice, cu ceva înalt pe o parte și mai scurt pe cealaltă. O colecție de vaze este întotdeauna un material de umplutură excelent la capătul unei unități TV.

IDEI PENTRU A DECORA CAMERA - ÎN JURUL TELEVIZORULUI

Sunt o multitudine de idei pentru toate stilurile și bugetele despre cum să decorați în jurul (sau ascundeți) televizorul. Sper că ți s-a părut utilă această resursă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole