HairStyle

Idei ”nazdravane” dintr’ale coaforului!

Modele coafuri

Toate visam la un par sanatos, neted, lucios dar multe din ”practicile noastre de coafare si ingrijire” pot dauna si pot slabi firul de par.

Coafura ca modalitate de aranjare a parului constituie, determinarea femeilor de a fi elegante si aranjate. Modalitatile de coafat sunt infinite si cu siguranta, vom gasi intotdeauna o alta coafura ce ni se potriveste. Mai apoi cand spalam parul este bine sa ii face un tratament, fie acasa cu uleiuri naturale si masti facute din potentiale alimente, sau la coafor, cu produse cosmetice profesionale.

Multe dintre coafurile pe care le facem, ne vor afecta in mod automat sanatatea parului nostru.
Este important sa ne amintim ca parul nostru este facut din celule moarte, la fel ca si unghiile. Acest lucru inseamna ca nu produce vitamine si substante nutritive de le sine, ci trebuie sa absoarba substantele din exterior, cum ar fi uleiurile naturale, nutrientii si produsele pentru sanatatea scalpului, care au provenienta naturala sau cosmetica.

Structura parului fiind poros, poate absorbi aceste substante si de astfel poate colecta si ”respira” razele UV, poluarea, sarea si substantele chimice nocive.

Cu toate acestea, nu ne va impiedica nimic sa ne coafam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *