Idei de decor pentru camera de joacă a copiilor

Distribuie

InspirationMother 2BeIdei de decor pentru camera de joacă a copiilor

Descoperiți cele mai moderne, mai tari și mai încântătoare modele pentru o schimbare strălucitoare a camerei de joacă, de la proiecte de bricolaj la scară mică, care vor dura o după-amiază sau două, până la kituri de remodelare la scară largă și gata de construit.

Există multe de făcut, chiar dacă bugetul dvs. este mic. Puteți revopsi pereții, puteți reorganiza jucării, găsiți soluții creative de depozitare DIY , puteți căuta și descoperiri lucruri norocoase la magazinul second- hand și le puteți aranja!

Nu numai că veți obține doze perfecte pentru inspirație în design, dar puteți fi motivați să aduceți îmbunătățiri chiar mici – dar semnificative – spațiului de joacă al copilului dumneavoastră.

De exemplu, introducerea mai multor materiale și țesături naturale, creșterea expunerii la soare, adăugarea de perne cu umplutură moale și pungi de fasole pentru joacă și relaxare etc.

La urma urmei, crearea unui mediu sigur și sănătos este la fel de important ca alegerea unei teme frumoase și stocarea informațiilor inteligente.

În plus, doriți să oferiți suficientului stimul fizic și mental copilului dvs. pentru a se juca, învăța, explora și relaxa acolo.

Iată câteva sugestii fantastice pentru o transformare a camerei de joacă:

Leagăn = recreere

Un aspect important în creșterea copiilor este recreerea sau relaxarea. Îndepărtarea de gadget-uri. Pentru zilele petrecute în casă, un leagăn amenajat îi va atrage atenția!

Căsuța din copac – topogane

Idei cât mai creative pentru camera copiilor, cu astfel de decor le dai ocupație pentru o zi intreagă.

Zidul creativității

Când nu aveți suficient spațiu pentru a vă manifesta, încercați ți pe verticală!

Tot mai sus

O idee minunată pentru copiii energici. Cu un asemenea decor după o zi a explorării și exploatării, nici nu îți vei da seama când copilul tău a adormit.

La înălțime

Cărui copil nu îi place să exploreze? Ajută-l să își găsească pasiunea prin idei simple de amenajare a camerei sau a spațiului de joaca unde să iși poată explora toate limitele.

Organizare

Un colț de rai unde toată adunătura de animale domestice sau sălbatice se adună. Unde vor sta ascunse ochilor cele mai frumoase si importante jucării ale copilăriei. Spațiul unde copilul învață să fie responsabil.

Măsuța magică

Plastelina, nisipul kinetic, piesele de lego, jucăriile kinder – toate aceste miniaturi si-au găsit cel mai bun prieten.

Boys room

Investește în creativitate și crează-i copilului tău o copilărie frumoasă.

Pentru prințese

Pentru mica prințesă există atât de multe idei de amenajat o cameră. Unei cochete nu îi trebuie multe obiecte sportive ci mai multă eleganță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole