Articole etichetate cu:

muzica

Minelli – Pic Poc Pac [Versuri]

Minelli este o cântăreață și compozitoare româncă, cunoscută pentru abordarea sa eclectică în muzică, combinând elemente de pop, dance, și muzică electronică. Ea s-a născut pe 1 ianuarie 1992 în Chișinău, Republica Moldova.

Filmul „A Star Is Born”: O călătorie muzicală și emoțională de neuitat

Filmul "A Star Is Born" din 2018 a reprezentat o revigorare uluitoare a acestei povești clasice, aducând laolaltă talente muzicale remarcabile și o poveste captivantă de dragoste și ascensiune în lumea industriei muzicale. Cu Bradley Cooper și Lady Gaga în rolurile principale, acest remake modern a fost un adevărat eveniment cinematografic. Vom explora în acest articol profunzimea și impactul acestui film, aducând în lumină motivele pentru care "A Star Is Born" a captivat milioane de inimi.

Iniko – Jericho [Versuri]

Iniko vine cu un uimitor hit etichetat "JERICHO" Producția de pe "Jericho" este de top-notch, datorită echipei talentate de producători de muzică din spatele scenei...

Bebelusii si muzica

Ascultarea de muzica clasica creaza un efect de relaxare si odihna profunda.

Multumesc, iubita mama – Delia – Versuri

Chiar si cea mai controversata vedeta a romaniei poate fi emotionata si sa dea semne de slabiciune cand vine vorba de cel mai pretios lucru din viata!

Balada miresei părăsite – Versuri

Sofia Vicoveanca Balada miresei părăsite Introducere: Un ținut de poveste. Iubirea lui este de nestăpânit... singurătate, promisiuni... puritate și loialitate... Eee... de-o fost frumos ori urâtu’, Pulbiri s-o dus în vântu’. Trădarea,...