De ce sexul este bun pentru sanatate!?

Distribuie

HealthSanatateDe ce sexul este bun pentru sanatate!?

De la o vreme se pare ca tot mai multi medici si cercetatori afirma ca sexul are numeroase beneficii asupra sanatatii!

Beneficii semnificative ale sexului asupra sanatatii

Beneficiile sexului pentru sanatate

  1. Se pare ca sexul inlatura stresul si e un bun adjuvant impotriva depresiei.

    Stresul actioneaza ca un inhibator fatal atat pentru femei cat si pentru barbati. Studiile efectuate pe aceasta tema au demonstrat ca in cazul barbatilor, ejacularea destinde sistemul nervos si simuleaza eliberarea de endorfine, substante ale placerii secretate de creier, ajutand cu succes la inlaturarea stresului.

    La femei absortia spermei actioneaza ca un antidepresiv natural, ajutand deasemenea la eliminarea stresului. Persoanele depresive inlatura sexul din viata lor desi ar fi indicat sa nu isi refuze de buna voie aceasta placere!

  2. Cel mai eficient analgezic descoperit pana acum este orgasmul!

    In timpul orgasmului corpul nostru elibereaza o cantitate uriasa de endorfine (substante cu structura chimica asemanatoare morfinei) care ajuta la calmarea oricarui tip de durere! In multe terapii se recomanda sexul in apa.

  3. Mentine silueta si contribuie la o buna sanatate cardiovasculara!

    In functie de intenstatea actului sexual se pot arde intre 200 si 700 de calorii, deasemenea sporeste flexibilitatea si tonusul muscular! Cu ajutorul sexului scade presiunea arteriala reducand astfel riscul infarctului.

  4. Sexul stimuleaza sistemul imunitar!

    Prin sex nu stimulam doar endorfinele responsabile in a oferi senzatii placute , dar si anticorpi care ofera o rezistenta mai mare organismului in cazul racelilor! Cine spunea ca sexul este „aspirina saracului” stia despre ce vorbeste!

  5. Sexul ascute simturile!

    Se pare ca o partida de sex poate elibera un nas infundat, fiind un antihistaminic natural!

  6. Beneficiile sexului pentru sanatate

  7. Reduce riscul de cancer la prostata!

    Studiile efectuate in acest sens, arata ca barbatii cu varste cuprinse inte 20 si 30 de ani , pot reduce semnificativ sansele de a dezvolta aceasta afectiune daca ejaculeaza de cel putin 5 ori pe saptamana!

  8. Beneficiile sexului pentru ea!

    Femeile care au parte de mai mult sex se vor bucura de o sanatate reproductiva mai mare, sunt mai putin predispuse de a face osteoporoza sau chiar Alzheimer, ciclul mentrual va fi mai regulat iar exercitiul le va ajuta sa suporte mai usor nasterea naturala.

  9. Sexul ajuta la o mai buna comunicare intre parteneri!

    Cand lucrurile decurg bine in pat increderea de sine creste si acest lucru se va reflecta si in celelalte aspecte ale vietii. Oamenii cu cat se simt mai iubiti cu atat le va creste mai mult respectul de sine!?

  10. Sexul „Fantana Tineretii”?

    De ce? Pentru ca sexul frecvent prelungeste viata si creste vitalitatea. Barbatii care fac sex frecvent isi reduc la jumatate sansele de a face atac cerebral iar femeile care au cel putin odata pe saptamana orgasm isi reduc cu 50% sansele mortalitatii! Deci cu cat mai multe orgasme cu atat mai avantajos! Traiesti mai mult, esti mai flexibil si creste si starea de bine!

  11. Sexul energizeaza si contribuie la un somn odihnitor!

    Pentru femei testosteronul absorbit din sperma este un bun energizant, la barbati cu cat au parte de mai mult sex cu atat produc mai mult testosteron cu atat acesta le va stimula dorinta sexuala! Oxitocina eliberata in timpul orgasmului ajuta la odihna!

Concluzia?

Sexul este bun la toate, asa ca bucurati-va cat mai mult de beneficiile pe care le ofera!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole