Daca inca crezi ca vei gasi alesul, vei ajunge sa iti distrugi viata amoroasa

Distribuie

HealthLifeHacksDaca inca crezi ca vei gasi alesul, vei ajunge sa iti distrugi...

Din momentul în care ajungem la maturitate, suntem hrăniți de fantezia că toți avem un Făt Frumos, personalizat, făcut să ne sărute picioarele. După ce mai crestem, cu toate acestea, pare că ne luptăm să-l găsim – iată de ce.

Prima intalnire

1. PERFECȚIUNEA NU EXISTĂ.

Nimeni nu e perfect. Serios. S-ar putea să pară ironic că uneori ne uităm la acele minunate modele de pe Instagram și le contemplam existența banală, dar asta nu este o viață reală – este o imagine menită să ne păcălească. Cine poate să spună că este o mare personalitate sau că nu are absolut nici o grijă în viață? Toată lumea are defecte, inclusiv tipul pe care în cele din urmă pui ochii.

2. LISTA TA ESTE INTR-O CONTINUA SCHIMBARE.

Pentru cei dintre noi care au o listă de verificare pentru tipul perfect, nu este suficient de lungă. Există o cantitate infinită de lucruri, pentru a ține evidența detaliilor minore pe care chiar noi înșine nu le cunoaștem. Nu numai că bifați fiecare casetă de pe listă, care este o corvoadă, dar veți realiza că adăugați mai multe la ea cu fiecare intalnire nereușită. Cel mai bun pariu este să aruncam cu toții această listă.

3. AVEM ATAT DE MULȚI „DACĂ”.

Când ne întâlnim cu un tip pe care îl dorim, dar aflam că nu este „Alesul”, nu ne simtim tocmai bine. Mergând la o a doua întâlnire, ar fi împotriva convingerilor noastre de a susține tipul de barbat pe care vrem să îl avem pentru totdeauna, dar dacă nu te mai intalnesti niciodată cu tipul ăsta, ramane să te întrebi ce ar fi putut fi. Noțiuni de bază pentru a cunoaște mai bine un tip ar putea să vă ajute să descoperiți trăsături despre el pe care nu știați că le-ați plăcut și tocmai ați putea să realizați că „Alesul” are o grămadă de lucruri bune.

4. DATING-ul ESTE PENTRU A DESCOPERI.

Întotdeauna încercând să aflam dacă un tip perfect ne limitează in a descoperi ceea ce ne place, este intolerant și asta urasc. S-ar putea să doriți un tip cu păr grozav, dar ați putea să stați cu un tip care să-și petreacă mai mult timp facandu-si părul decat sa stea cu voi? Dezavantaje au toți tipii pe care îi întâlniți, in timp veți ajunge sa aveti mai multa experiență și veți avea șanse mai mari să vă întâlniți cu un tip cu care sunteți compatibile pe termen lung.

5. CREZI CA ESTI „ALEASA”?

Este corect să aștepți ca cineva să fie perfect pentru tine când nu poți oferi același lucru în schimb? Știm că toți avem defecte, poate chiar trăsături insuportabile de personalitate, pe care alții nu le agreaza prea mult. Cum v-ați simți dacă ați fi avut vibrații foarte puternice cu tipul de la intalnire și acesta ar fi spus: „Imi pare rău, nu te ridici asteptarilor mele”? Suna ridicol, pentru că este ridicol.

6.CE SE INTAMPLA DUPA CE IL GASITI?

Să spunem că este un doctor de succes, care este bun cu copiii, cântă la chitara și gătește ca de vis. În timp ce ați fi inițial încântat să-l găsiți, veți începe să îl vedeți mai mult ca un dumnezeu decât ca o ființă umană. Punerea lui pe un piedestal nu va fi bună pentru relația pe termen lung. În schimb, te va face să te întrebi dacă ești destul de buna pentru el și asta e cu siguranță nesănătos.

7. O SA AVETI PARTE DE MULTE „PRIMA INTALNIRE”

Deoarece crezi în cel „Ales” te face să stabilești standarde extrem de ridicate pentru fiecare tip pe care îl cunosti, este mult mai probabil că nu vei trece de prima întâlnire. Cu fiecare dezamăgire care vine în calea voastră, veți începe încet să vă neliniștiți că nu ați putea găsi niciodată acel om perfect. De fapt, s-ar putea chiar să oferi mai puțin pentru că te temi că este o cauză pierdută. Nu este bine.

8. LIMITEZI INTALNIRILE!

Nu este mai productiv să vezi fiecare intalnire ca potențial? Dacă cineva dorește să iti stabilească o întâlnire oarba, dar refuzi pentru că l-au descris pe tip ca fiind „un pic cam ciudat”, s-ar putea să pierzi. Nu este rău să profiți de fiecare ocazie – vei vedea mai mulți oameni și poate vei auzi chiar și niște perle. Și dacă lucrurile nu funcționează, cel puțin vei avea povesti amuzante.

9. FORTAND LUCURILE, NU E NICIODATA UN LUCRU BUN.

În mod constant incercand sa găsesti „Alesul” este un proces foarte ciudat. Nu numai că intalnirile se simt ca și cum ar trebui să îndeplinească o listă de control ciudată pe care o aveți. Intalnirile care sunt asa-zis „perfecte” vă vor da vibrații disperate. Nu este niciodată un lucru bun, și în loc să ieși cu cineva care este încrezător și sexy, vei arăta ca cineva a cărei existență unică se bazează pe găsirea tipului potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole