Curiozități interesante despre semnul zodiacal Taur

Distribuie

InspirationAstrologyCuriozități interesante despre semnul zodiacal Taur

Taurul este al doilea semn din zodiac și aparține persoanelor născute între 20 aprilie și 20 mai.

Considerat în general ca fiind foarte inteligent și cu picioarele pe pământ, nu este de mirare că Taurul urmează îndeaproape după liderul Berbec.

Acest semn este guvernat de planeta Venus, care este puternic asociată cu dragostea și pasiunea.

Zodia taur reprezintă Taurul, iar persoanele născute sub acest semn sunt denumite de obicei „Tauri” sau „Taurieni”.

Te-ai născut în această perioadă a anului? Vrei să afli mai multe despre cum îți afectează viața faptul că ești Taur?

Continuă să citești pentru a afla mai multe despre acest semn zodiacal intrigant.

 

Pentru ce este cunoscut Taurul?

Taurul nu se va feri de munca grea și este unul dintre cele mai ancorate zodii în pământ dintre toate semnele zodiacale.

Sunt perseverenți și dedicați și pot depăși multe conflicte și probleme interpersonale pe care alte persoane le-ar putea considera o provocare.

Taurilor le place să se bucure de ce este mai bun în viață și sunt adesea găsiți alergând după extravaganță și lux.

Acesta este motivul pentru care atât de mulți Tauri sunt foarte harnici și dedicați. Alte persoane pot interpreta dragostea Taurilor pentru lux ca fiind nevoiași sau materialiști.

Un Taur este în general relaxat, dar se poate înfuria foarte tare dacă este provocat – la fel ca un taur.

Taurii sunt creaturi sociale, dar pot fi încăpățânați și fermi în convingerile lor, ceea ce dăunează relațiilor dintre prieteni.

Curiozități interesante despre semnul zodiacal Taur

5 informații interesante despre Tauri

  1. Taurul este una dintre zodiile de primăvară, așezată între Berbec și Gemeni. Primăvara este semnificativă în astrologie, deoarece marchează începutul noului sezon.
  2. Un taur reprezintă Taurul, care simbolizează forța, puterea și determinarea. Un taur va rămâne calm și liniștit atunci când este fericit, dar va reacționa rapid dacă se enervează.
  3. Venus, cunoscută ca planeta iubirii și a frumuseții, este planeta guvernatoare a Taurului. Se crede pe scară largă că Venus este responsabilă de atracția senzuală și de norocul pe care Taurul îl poate experimenta.
  4. Numerele 6 și 9 sunt considerate în mod obișnuit numere norocoase pentru Taur.
  5. Există rapoarte despre constelația Taurului care datează încă din epoca bronzului. Constelația a devenit cunoscută pentru steaua sa strălucitoare Aldebaran – a 14-a cea mai strălucitoare stea!

Care este slăbiciunea Taurului?

Curiozități interesante despre semnul zodiacal Taur

Taurul are multe calități deosebite, dar, la fel ca orice altă zodie, are și el slăbiciunile sale.

Taurii au tendința de a fi încăpățânați, iar unii ar putea chiar să-i acuze pe Tauri că au o minte îngustă.

În plus, dorința lor de lux poate conduce un Taur spre o mentalitate materialistă pe care unii ar putea să o considere lacomă.

Cu cine se căsătoresc de obicei Taurii?

Nu toate semnele zodiacale sunt potrivite pentru Taur. În general, cei mai buni parteneri sunt Capricornul, Racul, Peștii, Scorpionul și Fecioara.

În timp ce multe semne zodiacale nu se potrivesc bine cu alții care le împărtășesc semnul, Taurii se vor înțelege adesea bine și cu alți Tauri.

Care este culoarea preferată a Taurului?

Curiozități interesante despre semnul zodiacal Taur

Legătura lor cu planeta Venus înseamnă că mulți Tauri sunt atrași de culorile roz și roșu, care simbolizează dragostea și frumusețea.

Deoarece este un semn de Pământ, Taurului îi pot plăcea, de asemenea, albastru și verde – culori care reflectă frumusețea naturală a lumii.

Lucruri amuzante despre Tauri celebrii.

  1. Născut pe 26 aprilie, scriitorul și poetul William Shakespeare este unul dintre cei mai cunoscuți Tauri. Nu este de mirare că a devenit cunoscut pentru sonetele și piesele sale romantice.
  2. Cântăreața Kelly Clarkson s-a născut pe 24 aprilie și a avut mult succes la nivel mondial ca artist muzical premiat. În plus, ea a avut succes ca prezentatoare de emisiuni și autoare de cărți pentru copii.
  3. Barbra Streisand este un alt Taur celebru născut pe 24 aprilie. Ea a devenit unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood și a câștigat un Glob de Aur pentru cel mai bun regizor.
  4. Născut pe 26 aprilie, Channing Tatum pare să se potrivească bine cu Săgetătorul. El a fost căsătorit cu Jenna Dewan, o Săgetător, timp de zece ani. După ce s-au despărțit, el a început să se întâlnească cu Zoe Kravitz – tot un Săgetător. În timp ce Taurul și Săgetătorul nu sunt cunoscuți ca fiind o pereche bună, trăsăturile lor opuse se pot potrivi uneori bine unul cu celălalt.
  5. Probabil cel mai faimos Taur la nivel global, Regina Elisabeta a II-a s-a născut pe 21 aprilie. Era calmă și diplomatică și a fost încoronată regină la vârsta de 25 de ani.

Taurii se bucură de viața bună și muncesc din greu pentru a obține ceea ce își doresc.

Majoritatea oamenilor se vor înțelege cu un Taur prietenos, chiar dacă nu le pot înțelege prea bine abordarea relaxată și calmă.

Deși au tendința de a fi încăpățânați și materialiști, Taurii sunt și ei foarte inteligenți și intuitivi.

Așadar, data viitoare când vei întâlni un Taur, vei ști la ce să te aștepți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole