HairStyle

Cum se fixeaza corect agrafele de par!

Agrafe de par

Agrafele de par sunt o necesitate in formarea coafurilor complexe. De obicei acestea sunt ascunse deoarece o coafura complexa necesita finisaj si simplitate. Indiferent de coafura adaptata, se vor folosi agrafe, pentru sustinerea cocurilor, a cozilor de cal, si a oricarei coafura ce necesita ”prindere”.

Exista si coafuri in care agrafele se lasa la vedere, acestea fiind nonconformiste si pline de viata. Agrafele de par pot fi de nenumarate culori si cu siguranta vor da o nota de eleganta oricarei coafuri.

In principiu, acestea sunt printre cele mai importante dar de cele mai multe ori, oricum le-ai prinde in par, in urma miscarilor acestea se deplaseaza incet incet si exista posibilitatea sa cada.

Te-ai gandit vreodata ca exista posibilitatea sa nu le fi prins corect???

Marea problema este ca de fiecare data cand le utilizam le prindem si le fixam cu partea curbata in sus. Iata modalitatea corecta de a prinde agrafele in par.

Agrafe de par

Pentru ”coada de cal”– este necesar sa folositi doua agrafe. Acestea nu vor lasa ca greutatea parului sa se lase in jos si va entine coada de cal ”proapata” pe toata durata zilei.

Inserati agrafele de par in pozitie verticala in elasticul de prins parul, pentru a obtine coada de cal mai inalta!!!

Agrafe de par

Foloseste agrafe colorate pentru ”coafuri” simple dar de efect!

Incearca sa formezi un triunghi din agrafele colorate. Renunta la clame si elastice de par in favoarea unui mix de agrafe alb-negru sau colorate. Priveste cat de simplu si ingrijit arata!

Agrafe de par

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *