Cum să nu fii obosit: 10 pași pentru a nu te mai simți epuizat

Distribuie

HealthLifeHacksCum să nu fii obosit: 10 pași pentru a nu te mai...

Dacă nu sunteți în stare să lucrați bine în timpul zilei, atunci înseamnă că nu ați avut un somn adecvat în timpul nopții.

Odihna și somnul sunt esențiale pentru orice persoană. Vor crește nivelul de energie și vă vor menține activ toată ziua.

Dacă sunteți acel tip de persoană care nu este în măsură să mențină nivelul energetic adecvat și se simte întotdeauna obosit, atunci ceea ce veți citi în continuare este cu siguranță pentru dvs.

Urmărirea acestor lucruri simple vă poate menține activ pentru toată ziua și nu vă veți simți niciodată obosit …

Cum sa nu te simti obosit

  • Ori de câte ori vă simțiți obosit, pentru a vă crește nivelul de energie, trebuie să inspirați adânc. Va trebui să inhalați aerul încet și liniștit, menținând abdomenul drept. Va trebui să vă țineți respirația câteva secunde, apoi să eliberați sau să expirați aerul foarte încet. Îți poți contracta abdomenul. Acesta este un act simplu, dar care îți poate crește incredibil nivelul de energie și te va anunța că nu mai ești obosit.
  • Ultimul lucru care vine în mintea oricui atunci când este deja obosiț este un antrenament. Dar acesta nu este gândul rau. Vă veți simți complet reîncărcat atunci când faceți exerciții fizice chiar daca sunteți obosit. Așa că, în loc să te prăbușești pe canapea după o zi grea, destindete, te vei simți mai bine.
  • Apă, apă și apă. Da, nu doar pentru condiția fizică ar trebui să bei mai multă apă. Este pentru fitness-ul dvs. mental, de asemenea. Ar trebui să beți cel puțin opt pahare de apă într-o zi. Acest lucru vă va elibera tot stresul din corp și nu vă veți mai simți obosit.
  • Să dormi singur când ești prea obosit este una dintre cele mai bune idei. Da, asta nu înseamnă să dormi tot timpul singur. Este doar pentru tine să te odihnesti puțin. Veți putea dormi bine când nu vei fi deranjat. Vei simți prea multă oboseală atunci când nu ai somn adecvat.
  • Yoga sau meditația pot fi o opțiune bună. Stresul întregii zile te va face să te simți obosit. Ar trebui să-ți iei ceva timp din programele tale ocupate și să-ți planifici ziua. Te poți înscrie într-o clasă de yoga sau meditație pentru a te asigura că nu te simți obosit la sfârșitul zilei.
  • Uleiul de mentă poate fi cea mai bună și rapidă opțiune pentru o acțiune mai rapidă. Puteți lua doar două picături din acest ulei în batista sau un țesut și așezați-l lângă nas pentru rezultate mai bune. Dacă credeți că aveți timp, atunci puteți pune același ulei în apa caldă și să faceți o baie cu acea apă.
  • Un remediu vechi care funcționează asupra oboselii sau a stresului este spanacul. Puteți prepara salată de spanac și o poti lasa pe dimineața pentru micul dejun, sau o puteți manca si noaptea.
  • Mâncați corect pe tot parcursul zilei. Da, ar trebui să mâncați mâncarea potrivită și să nu mergeți deloc pe mâncare grasă. Vă veți simți amețit și somnolent atunci când mâncați mâncare care este grea și care are mult ulei în ea.
  • Batoanele de energie care sunt de casă pot fi o opțiune bună pentru a va activa. Veți putea vedea nivelurile de energie crescând atunci când mâncați un baton de energie. De casă este bun pentru că îl puteți face în funcție de orice dorinte.

Ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră ca ultimă sugestie dacă vreunul dintre aceste sfaturi nu funcționează pentru dumneavoastră. Daca totul este din cauza lipsei de somn, aceste sfaturi nu vor funcționa și un medic vă poate ajuta să dormiți mai bine, dacă modalitățile naturale nu funcționează pentru dumneavoastră.

Așadar, dacă vrei să rămâi activ și să nu te obosești mult timp sau întreaga zi, va trebui să mănânci corect, să bei corect și să dormi și tu.

Informațiile furnizate pe acest site sunt destinate numai cunoștințelor dvs. generale și nu reprezintă un înlocuitor pentru consiliere medicală profesională sau tratament pentru afecțiuni medicale specifice. Vă rugăm să consultați furnizorul de asistență medicală pentru orice întrebări sau griji pe care le puteți avea cu privire la starea dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole