HairStyle

Cum sa iti alegi cea mai perfecta perie de par?

Perii pentru par

Peria de păr este un lucru pe care il folosim aproape in fiecare zi. Folosim în mod normal, pieptene dințat, dar cu siguranță nu ne putem baza pe el pentru orice stil de păr sau coafură. Periile diferite au efecte diferite asupra aspectului părului, iar aici este o listă a diferitelor tipuri de pieptene și funcțiile lor:

Pieptene danturat – pentru părul ud

Acesta este pieptenele cel mai frecvent utilizat. Poate fi folosit pe parul umed precum și pe părul uscat; Dacă aveți părul ondulat, acesta este cel mai bun pieptene pentru acest tip de par, si va menține buclele în timp ce il descurca.

Pieptene RATTAIL – pentru despărțire

Acest tip de pieptene este plat și are dinți fini. Excelent pentru hair styling! Dinții fini ai pieptenului sunt mari pentru netezirea oricarei incalciri și umflături în parul tău. Acest pieptene poate fi folosit și în timp ce te îndreptati sau te ondulezi daca vei avea nevoie ca părul să fie partiționat.

Peria de par PADDLE – pentru parul lung si drept

Aceasta perie se foloseste pe parul neted si lucios. O perie ca aceasta este de obicei destul de mare, plata și lata, și în mod tipic realizate din lemn de plastic sau ceramică.

PERIE Vented – Creaza volum

Aceste perii au centre de ventilatie goale în interior, pentru a permite un flux de aer încălzit să curgă prin peria și sa ajunga prin păr, asigurând uscare de mare viteză și pentru a crea volum.

PERIE Teasing – Păr neted sau tachinat

Această perie este pentru a tachina parul tau, creând dinadins acele noduri mici in parul tau atunci când doresti un volum suplimentar.

Perie NATURAL BRISTLE – netezire și strălucire

Tepi acestei perii sunt formati din 100% păr de mistreț. Aceste peri distribuie uleiurile uniform în fire și sunt foarte bune pentru realizarea unei coafuri netede si lucioase. Dacă aveți părul gras, pur și simplu aceasta perie va distribui uleiul uniform pe toată lungimea, lăsând părul moale și strălucitor.

Perie SYNTHETIC BRISTLE – ‘explozie’ neteda

De obicei, fabricate din nailon, periile sintetice sunt cele mai bune pentru tipurile de par foarte gros. Ele pot adăuga, de asemenea volum și vă ajuta cu o ‘explozie’ perfect netedă.

tipuri-de-perii-pentru-parPERIE METAL – pentru a crea bucle

Periile metalice nu sunt bune pentru a se utiliza la uscarea parului umed spre uscat, deoarece acestea pot trage și deteriora parul. Ele sunt folosite pentru a crea bucle atunci când parul este aproape uscat.

Peria ROUND – pentru coafuri ‘electrizante’

Peria rotunda poate fi folosita pentru a crea ‘coafura’ perfecta, valuri sau bucle. Dacă cunoașteți tehnica corectă, ea poate fi, de asemenea, folosita pentru a îndrepta părul. Ele sunt de diferite dimensiuni.

TANGLE TEEZER – ”descalcitoare”

Această perie este mare pentru descalcirea părului, și este făcuta special pentru acest lucru. Periile obișnuite sunt împotriva părului, prin tragerea și ruperea părul înnodat în loc sa il descalceasca.

Periile MIXED BRISTLE – distribuie uleiurile naturale

Pentru a obtine combinatia perfecta de beneficii pentru un păr strălucitor sunt folosite periile cu par de mistreț. Perii de nylon descalceste pletele, în timp ce firele de mistreț distribuie uleiuri naturale firului de par si netezeste cuticula pentru a mentine parul sanatos.

Periile din lemn – pentru masajul scalpului și a părului sănătos

Periile din lemn sunt de asemenea blânde și durabile. Firele de păr sunt pătrunse cu ușurință și stimuleaza pielea prin masaj la nivelul scalpului. Se distribuie uleiuri pretioase de la radacina parului pana la varfuri pentru menținerea părului sănătos și frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *