Cum folosesti crema de protectia solara cu machiaj?

Distribuie

HealthSanatateCum folosesti crema de protectia solara cu machiaj?

Nu este foarte dificil sa aplici crema de protectie solara si machiajul daca cunosti tehnica potrivita.

Vrei sa stii ce inseamna asta? Citeste mai departe!

Cum aplici crema de protectie solara si machiajul:

  1. Inainte de toate, asigura-te ca fata este curata. Nu vrei sa fii un dezastru intr-o dupa-amiaza de vara, nu? Deci, foloseste servetele proaspete pentru a-ti curata fata sau pur si simplu foloseste apa de trandafir cu dischete din bumbac pentru masaj. O curatare usoara care se potriveste cu pielea ta ar putea face minuni.
  2. Ia un pic de crema de protectie solara si aplica pe toata suprafata fetei si a gatului. Incearca sa nu folosesti prea mult. In caz contrar, machiajul va incepe sa alunece. Tine un servetel la indemana pentru a elimina excesul.
  3. Acum poti incepe sa aplici machiajul asa cum o faci de obicei. Iti va trebui si o pulbere de fata translucida pe langa ceea ce foloseai inainte cand aplicai un machiaj. Daca pielea ta este grasa, pastreaza servetelul in mana.
  4. Machiajul si crema de protectie solara au fost aplicate si esti pe calea cea buna, iar acum sunteti gata!

Cand trebuie sa aplici crema de protectie solara?

Cel mai bine este sa aplicati o crema de protectie solara cu SPF 30 inainte de aplicarea machiajului. Asigurati-va ca aplicati crema inainte ca hidratare, si inainte de machiaj. Ar trebui sa lasati crema sa actioneze pentru aproximativ 20 minute. Acest lucru va impiedica imprastierea pudrei de fata in intregime si, de asemenea, cresterea eficacitatii blocului solar.

Ce tip de machiaj ar trebui sa folosesti?

Daca iesi pentru o perioada mai lunga, machiajul mineral ar fi cea mai buna alegere pentru tine. Acesta va adauga un alt strat de protectie si va pastra si pielea in siguranta. Unii experti au sugerat ca machiajul mineral poate fi aplicat peste crema de protectie solara si va ajuta, de asemenea, sa ascunda petele intunecate si portiunile de piele pe care crema de protectie solara le-ar fi pierdut.

Un compact colorat ar face minuni:

Cand iesi in timpul zilei, fie ca este vorba de munca de birou sau doar de o intalnire cu prietenii, cel mai bine este sa aveti un compact mic care contine SPF. Toate SPF-urile de la SPF 30 pana la SPF 50 sunt ideale. Acest lucru iti va oferi o acoperire maxima si o protectie suficienta pentru soare. Foloseste aceasta crema pe toata durata zilei pentru a improspata fata. Cu toate acestea, asigura-te ca alegi un produs care se potriveste cu tipul tau de piele. Culoarea bej sau culoarea mierii, de obicei, merge cu toate.

Acum stii cum sa aplici crema de protectie solara cu machiaj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole