Pile profesionale

Pilele profesionale se aleg in functie de gradul de abrazivitate, cu cat cifra este mai mica cu atat pila este mai abraziva. Este de inteles ca pilele cu cifre mari sunt fine si mai putin abrazive. Gradul de abrazivitate incepe de la 80 gritt si poate ajunge pana la 600.

Pile dupa abrazivitate.

* 80- 100 au textura foarte aspra si zgrumturoasa.
* 120- 150 au suprafata aspra
* 180- 240 textura medie
* 400 suprafata fina
* 600 textura foarte fina

pile profesionale

In lucrul cu unghiile false se folosesc pilele cu abrazivitate mai mare. Pentru intretinerea unghiilor naturale sunt recomandate pile cu abrazivitate medie(180- 200 gritt), iar pentru conferirea luciului se folosesc cele cu textura fina.

Pentru persoanele cu unghii naturale foarte subtiri, sensibile, industria de estetica a unghiilor, a creat pila de sticla, Aceasta garanteaza un standard inalt de igiena, deoarece poate fi sterilizata prin diverse metode, are o durata foarte mare de viata. Aceasta pila lasa unghiile mai fine si mai sanatoase, folosirea regulata previne exfolierea unghiilor.

De asemeni exista pila de unghii minerala. Aceasta pila este fabricata pe baza de materiale naturale, portelan si argila. Lavabila si rezistenta este utilizata in special,pentru unghiile sensibile si casante.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: