Copanele de pui la cuptor – ”la punga”

Distribuie

HealthCulinarCopanele de pui la cuptor - ''la punga''

Carnea la punga, si in special puiul la cuptor preparat in punga, sunt retete foarte usor de pregatit, sanatoase si gustoase.

Pentru aceasta reteta este nevoie sa aveti 1 punga termorezistenta, care este special destinata prepararii la cuptor a diverselor alimente.

Tipul retetei: Felul principal
Numarul de portii: 2 portii
Gata in: 40-45 minute

Amestec de condimente;

  • sare
  • piper
  • delicat
  • busuioc
  • ulei de masline

Mod de preparare:

Dupa ce am condimentat toate pulpele, le punem in punga. Apoi punem punga intr-o tava, o legam si o intepam pe alocuri cu o scobitoare. Daca doriti puteti pune 1 pahar de apa in tava, pentru a evita incingerea imediata a pungii.

Cand pulpele sunt gata, se scot din punga si se servesc cu orice fel de garnitura doriti!

LÄ‚SAÈšI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole