Citate furate si ”reinventate”

Distribuie

Free TimeCitateCitate furate si ''reinventate''

” La sfârșit doar trei lucruri contează: cât de mult ai iubit, cât de frumos ai trăit și cât de grațios te-ai despărțit de lucrurile care nu-ți erau destinate.”

” Zambetul ei a rămas neschimbat în ochii privitoriilor, doar că azi emana indiferență.”

E toamnă în suflet, în cuget și-n simtiri ! E toamnă în jurul meu și-n mine !

Fă ce-ți place și fă-o des !

Zâmbește, e gratis !

” Să ştii ce vrei ! Să ceri ce vrei ! Să lupţi pentru ceea ce vrei ! ”

” Sunt mofturoasă pentru că vreau tot ce e mai bun pentru mine. Sunt încăpăţânată pentru că nu mai vreau să las pe nimeni să mă proastească, dar asta nu înseamnă că am o încăpăţânare prostească. Sunt puternică pentru că nu mi-a plăcut niciodată să depind de cineva, pentru că n-a fost nimeni lângă mine să mă prindă atunci când am căzut. Ştiu cum sunt şi îmi place cum sunt. Cei care nu mă plac aşa, sunt invitaţi să se îndepărteze şi punct. ”

” Poate că dorul de cineva pe care nu l-ai iubit încă e cel mai frumos dor şi urmează să fie cândva cea mai frumoasă iubire. Ultima! De ce ţi-e dor? De cine ţi-e dor? „

” Nimic nu e veşnic. Aşa că trăieşte din plin, bea bine, fă haz de necaz, evită drama, asumă-ți riscuri şi nu regreta nimic, pentru că, indiferent ce ai făcut la un moment dat, a fost exact ce ți-ai dorit să faci. ”

” Într-o zi să iei decizia. Să te priveşti în oglindă, dar nu oricum…priveşte-ţi chipul şi întreabă-te dacă se merită să nu te pui pe primul loc? Întreabă-te ce faci pentru tine şi cât faci pentru ceilalţi? Dar fii atentă la răspuns, să fii sinceră cu tine. Întreabă-te cât te iubeşti pe tine şi cât îi iubeşti pe ceilalţi? De câte ori ai lăcrimat singură şi de câte ori ţi-a fost cineva alături? Întreabă-te cât de bine te cunoşti, înţelegi şi cât de mult te judeci? Cât la % ai grijă de tine? Cât te respecţi şi de câte ori ţi-ai pierdut demnitatea? Acum priveşte-ţi sufletul, vezi golurile? Locurile acele sunt lăsate de oamenii care au plecat dar n-au plecat oricum…au plecat lăsându-ţi învăţămintele nu-i aşa? Sau? Tu ştii pentru că tu te priveşti acum. Tu ştii pentru că nimeni nu te cunoaşte mai bine ca tine. ”
” E sub demnitatea lui sa o caute, dar peste puterea lui sa o uite … ”

citate

” Tot ce nu iubeşti la timpul său, nu te mai iubeşte niciodată. Femeia pe care n-ai iubit-o când trebuia, nu te mai iubeşte mai târziu oricât de mult te-ar fi iubit înainte… Chiar dacă tu continui să o iubeşti toată viaţa. ”

” Când o femeie îţi spune să pleci, să o iei în braţe şi să îi spui cât de mult o iubeşti… „

” Mai importanta decat femeia cu care dormi e femeia pe care o visezi! ”

” Dacă poți face o fată să râdă, o poți convinge să facă orice!

” Nu ştiu de ce femeile îşi doresc orice lucru pe care bărbații îl au, când unul din lucrurile pe care femeile le au, sunt bărbații. ” #CocoChanel

Ține minte că nicio clipă nu se poate repeta !

” Uneori nici eu nu ma-nteleg, de-aia n-am pretentii ca cei din jurul meu s-o faca. „

” Nu se întâmplă întotdeauna, dar uneori devii excepția, nu regula. Uneori te bucuri de un final fericit. ”

” Fii o doamnă, mergi înainte pe drumul tău și lasă că faptele să le amintească ce au avut și ce au pierdut! Femeie, hainele de victimă nu-ți vin bine! Fă-l să-i pară rău că te-a pierdut! ”

” În viaţă, cu adevărat important e doar să fii fericită. Câteodată eşti fericită cu el. Câteodată eşti mai fericită fără el. Ideea e că nu trebuie să faci din nimeni o prioritate în asemenea hal încât să crezi că viaţa se termină într-o despărţire. Şi nu ştiu de ce, dar a dracului viaţă, ne învaţă să fim fericite singure abia după ce suferim prea mult după oameni care merită prea puţin. „

“Oamenii sunt de două feluri, unii sunt asemeni unor oglinzi, dacă îţi reflecţi iubirea în ei, o vei primi înapoi. Exact cum faci tu când te priveşti în oglindă, îi oferi o imagine şi ea te răsplăteşte cu alta la fel. Sunt însă şi oameni care nu pot oglindi, e ca şi cum ai încerca să-ţi priveşti chipul în perete. Poţi sta acolo mult şi bine, nu-ţi vor oferi nimic. Doar dacă vor dori, se vor putea transforma în oglinzi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole