Citate de dragoste motivationale

Distribuie

Free TimeCitateCitate de dragoste motivationale

„Dragostea nu se domină; se cultivă „Johann Wolfgang von Goethe”

1. Te iubesc nu pentru cine ești, ci pentru cine sunt eu când sunt cu tine. „Roy Croft”
2. Dragostea este o prietenie setata pe muzică. „Joseph Campbell”
3. Suntem în formă și la modă cu ceea ce iubim. „Johann Wolfgang von Goethe”
4. Când suntem îndrăgostiți ne privim cu totul diferit de ceea ce am fost înainte. „Blaise Pascal”
5. Modul de a iubi orice este de a realiza că acesta poate fi pierdut. „Gilbert K. Chesterton”
6. Este nevoie de curaj pentru a iubi, dar durerea din dragoste este focul purificator pe care cei care iubesc cu generozitate știu. Noi cu toții, cunoastem persoane care simt atât de multa frică de durere si se închid ca niște scoici într-o coajă și, dând afară nimic, nu primesc nimic și, prin urmare, merg la psihiatru până când viața devine o moarte vie, simpla. „Eleanor Roosevelt”
7. Nu cloci. Impaca-te cu viata și cu iubirea. Nu le veti aveți pentru totdeauna. „Leo Buscaglia”
8. Sarcina ta nu este de a căuta dragoste, ci pur și simplu cauta și găseste toate barierele din interiorul tau pe care le-ai construit împotriva ei. „Rumi”
9. Dragostea este dintre toate pasiunile cea mai puternica, pentru ca ataca simultan capul, inima și simțurile. „Lao Tzu”
1o. Stii că e dragoste când tot ce doresti este ca acea persoană să fie fericit, chiar dacă nu faci parte din fericirea ei. „Julia Roberts”
11. La atingerea iubirii toată lumea devine un poet. „Plato”
12. Dacă aș fi avut o floare pentru fiecare data cand m-am gândit la tine … am putea merge prin grădina mea pentru totdeauna. „Alfred Tennyson”
13. Cel mai bun și cele mai frumoase lucruri din această lume nu pot fi văzute sau auzite, dar trebuie să fie simțite cu inima. „Helen Keller”
14. Păstrează dragostea în inima ta. O viață fără ea este ca o gradina fara soare atunci cand florile sunt moarte „Oscar Wilde”
15. Singurul lucru de care nu te mai saturi vreodata este dragostea; și singurul lucru pentru care noi nu daruim destul este dragostea. „Henry Miller”
16. O mulțime de oameni doresc să meargă cu tine în limuzina, dar ceea ce vrei tu, este cineva care va lua autobuzul cu tine când limuzina se va strica. „Oprah Winfrey”
17. Stii că ești îndragostit atunci când nu vrei să adormi, deoarece realitatea este în cele din urmă mai buna decât visele tale. „Dr. Seuss”
18. Viața fără dragoste este ca un copac fara flori sau fructe. „Khalil Gibran”
19. Mai bine să fi iubit și sa fi pierdut decât să nu fi iubit deloc. „Alfred Lord Tennyson”

Citate de dragoste

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole