Cinci metode pentru a face curățenia casei mai gestionabilă

Distribuie

HealthLifeHacksCinci metode pentru a face curățenia casei mai gestionabilă

Imaginați-vă un scenariu în care ajungeți acasă intr-o zi obositoare la serviciu. Ustensilele sunt murdare. Podeaua este plină de blană de la animalul de companie, cărți, pixuri…

Cum te simti; reenergizata? Cu siguranta nu! Simți că ai pierdut totul. Toată puterea rămasă se scurge pe picioare.

Cu toate acestea, cu abilități excelente de gestionare a curățeniei la domiciliu, puteți depăși această provocare. De exemplu, copiii pot aranja camera de zi; bonă poate găti, în timp ce curățați ustensilele.

Asta e tot? Nu. Citiți mai departe pentru a obține mai multe metode de a face mai ușor de gestionat curățarea locuinței.

Curatenia in casa este mai distractiva acum

Implicați copiii

Ca părinte, antrenează-ți copiii să facă treburile casei. De obicei, copiilor le place să facă lucruri noi. De asemenea, le place să fie răsplătiti pentru binele pe care l-au făcut; îi motivează și îi face să își dorească să facă mai mult. Cu toate acestea, le place să fie lăudati și sa li se spuna că s-au descurcat mai bine decât toată lumea.

Deci, felicită-i dacă se descurcă bine. Recompensează-i. Puteți să le dați ceva bani, să le permiteți timp suplimentar pentru a se juca sau să le gătiți mesele preferate. La urma urmei, veți fi îndeplinit misiunea dvs., făcând curățenia casei mai ușor de gestionat.

Împărțiți treburile

Împărțirea sarcinilor în sarcini mici vă economisește mult timp. Uneori începi cu acele sarcini care îți plac. De ce? După câteva ore, vei fi obosit. Făcând sarcini pe care le urăști în timp ce ești obosit complică lucrurile, nu? Pe de altă parte, dacă vei finaliza treburile pe care le iubești, chiar dacă vei fi epuizat, va fi mult mai ușor să le termini.

Este un truc care m-a ajutat să administrez curățenia în casa mea. Incearca-l.

Faceți mici sarcini de curățare pe <Săptămână>

Există nuclee pe care le puteți face în decurs de o oră? Nu numai că va face curățenia mai ușor de gestionat, dar va minimiza treburile casei care ar trebui făcute în weekend. Rezultatele? Ai mai mult timp pentru a te relaxa.

Deci, atunci când gătiți, puteți face o curățare minuțioasă în bucătărie. Depozitați ingredientele de curățare în magazie. Fără îndoială, va fi mai puțina mizerie în weekend.

Creați un program

Ori de câte ori există un program, există un angajament. În plus, o planificare adecvată economisește timp și resurse. Ești de acord? Bine. Angajamentul de a face o curățare minuțioasă în casa ta în fiecare sfârșit de săptămână ajută la gestionarea eficientă a curățării.

Dacă te angajezi să fii credincios în respectarea acestui program, casa ta va arăta întotdeauna curată și îngrijită. Prin urmare, veți economisi anumite costuri inutile, cum ar fi serviciile de renovare prematură.

Caută ajutor

Uneori, mai ales dacă amânați sarcina de curățare, angajarea, ajutorul poate fi cel mai bun lucru de făcut. Mai mult, o companie de curățenie are toate ingredientele de curățare de care au nevoie pentru a îndepărta chiar și cele mai încăpățânate pete din casa ta.

În plus, au suficientă pregătire. Astfel, vor oferi casei tale un aspect cu totul nou. În timp ce fac curățarea, puteți avea grijă de alte sarcini. Alternativ, stai și relaxează-te; tu esti seful!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole