Cele 5 etape ale unei relatii de durata

Distribuie

HealthLifeHacksCele 5 etape ale unei relatii de durata

Ați auzit, probabil, expresia că precautia este inarmata și relațiile nu fac excepție. Experții cred că toate relațiile trec prin anumite etape și una dintre ele este, de fapt, destul de critică. În acest articol ne uităm la aceste etape și la ce ar trebui să fiți pregătiți.

Etapa 1: Noua dragoste

Etapa 1 in dragoste

Tocmai ați întâlnit pe cineva special și totul este în faza de lapte de miere . Aveți fluturi in stomac de fiecare dată când vă vedeți noua dragoste, fiecare atingere este electrică și fiecare sărut este nesfârșit. Vă uitați la telefon la fiecare câteva minute pentru a vedea dacă aveți un mesaj de la el/ea. În adâncul tau știi că arăți prost, dar cui îi pasă. Ei bine, esti in mod clar indragostit/a.

Luați aminte modul în care vă simțiți acum, poate veți avea nevoie mai târziu pentru a vă reîmprospăta memoria.

Etapa 2: Stabilirea relatiei

Etapa 2 in dragoste

Simti ca e serios si esti gata sa te compromiti. În mod normal, în această etapă, 2 persoane se muta împreună, așa că să o numim „cuplu”. Ei bine, atunci vă dați seama că viața reală nu e chicotelă mereu și nu e doar flirt.

Încă încercați să vă petreceți cât mai mult timp împreună, doriți să împărtășiți toate gândurile și sentimentele, întotdeauna vă întrebați cum a fost ziua și sunteți sincer interesat de răspunsul primit.

Totuși, rutina începe să contamineze euforia. Ca și cum ai găsi diferența dintre călătorie și imigrație, destinația este aceeași, dar responsabilitățile sunt total diferite.

Nu pierde acea „clipită” între voi doi. Dedicați puțin timp doar pentru voi, mergeți la o plimbare plăcută sau la un film. Ține legătura strans, e foarte specială și foarte delicată.

Etapa 3: Rutina și dezamăgirea isi fac loc

Etapa 3 in dragoste

Încă mai aveți sentimente puternice pentru cealaltă jumătate, dar ceva pare a fi diferit.

Nu te simți atât de încântat să petreceti fiecare minut împreună, așa cum ați obișnuit. Responsabilitățile de zi cu zi, facturile, angajamentele de muncă și munca în gospodărie se pun în calea romantismului și, uneori, vă simțiți prinși în toată această rutină și începeți să vă întrebați dacă ați făcut alegerea potrivită.

Aceasta este partea cea mai periculoasă a relației și dacă reușiti să o depasiti împreună, există o șansă bună ca partea cea mai grea să se termine.

Lucrați la menținerea scânteii , partenerul dvs. este totuși aceeași persoană de care v-ați îndrăgostit. Încercați să vă amintiți întotdeauna sentimentele pe care le-ați avut din zilele în care tocmai v-ați întâlnit. Și amintiți-vă că viața nu este doar despre copiii voștri, ci și pentru voi.

Etapa 4: Stabilitate

Etapa 4 in dragoste

În această etapă, vă simțiți foarte siguri în relația voastră , vă vedeți unul pe celălalt cum sunteți cu adevărat.
S-ar putea să nu simțiți că zburati in nori cum ați făcut în etapa 1, dar a treia etapă a nenorocirii s-a încheiat. De asemenea, ați învățat să vă acordati spațiu, înțelegeți că partenerul dvs. poate avea propriile plăceri și nu-i place, hobby-uri și obiceiurile dvs., și este în regulă.
Nu trebuie să fiți ca gemenii siamezi tot timpul. Amândoi puteți rămâne cine sunteți ca indivizi și să păstrați încă legătura.

Etapa 5: Angajament

Etapa 5 in dragoste

Dacă ați ajuns în această etapă, felicitări, ați devenit o echipă reală. Nu mai conteaza prima etapă romantică, deoarece sunteți foarte confortabil cu relația dvs. și nu vă puteți imagina că poate fi diferit. De asemenea, ați acceptat că suntem cu toții perfecți în imperfecțiunile noastre.

Învățați copiii cum v-ați păstrat sentimentele pe tot parcursul vieții, bineînțeles că ați trecut prin unele provocări împreună, dar iubirea adevărată se poate ocupa de acestea.

Aveți propriile dvs. rețete pentru a trece partea critică?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole