Scapa de durerea de cap

Scapa de durerea de cap

O metoda simpla, descoperita si de noi, care poate avea un efect benefic asupra corpului intr-un mod similar, fara a cheltui prea mult pe sedinte.

De multe ori poate ati simtit  inconstient nevoia de a masa ocazional zona dintre sprancene. Cand suntem obositi, avem tendinta de a masa aceasta zona chiar si pentru prevenirea migrenelor. Instinctele nostre nu sunt inselatoare. Masarea acestui punct dintre sprancene, imbunatateste capacitatea de concentrare, reduce tensiunea, ne scapa de durerile de cap usoare si ne relaxeaza ochii (mai ales daca am petrecut o perioada mai indelungata in fata calculatorului).

Practicantii chinezi, sunt convinsi ca masarea acestui punct imbunatateste puterea de intuitie a persoanelor care o practica.

Ce trebuie sa facem?

Pur si simplu, tinem apasat pe punctul dintre sprancene deplasandu-l in sus, nu mai mult de 3cm, in linie verticala. Punem presiune pe acest punct timp de 45-60 de secunde. Nu trebuie sa asteptam mult timp pentru un rezultat. Executata corect aceasta manevra poate face minuni.

Expertii explica faptul ca aceasta procedură „activeaza o zona a creierului care, la randul sau, ajuta la reducerea tensiunii nervoase. De asemenea, imbunatateste aspectul pielii, in special in jurul ochilor si a gurii, si ajuta la procesele de regenerare.

Daca ai brusc o durere de cap, sau ochii tai sunt obositi dupa o zi lunga, stii ce sa faci!

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: