Ce lectii de viata te invata oamenii nepotriviti din viata ta?

Distribuie

HealthSanatateCe lectii de viata te invata oamenii nepotriviti din viata ta?

 Oamenii care nu te vor iubi înapoi te vor învăța cum să iubești cu adevărat

Oamenii care nu își vor cere scuze pentru că te-au rănit te vor învăța cum să ierți cu adevărat

Oamenii care te vor judeca te vor învață cum să ai un suflet curat

Oamenii care te vor ține în loc te vor învăța cum să crești cu adevărat

9 Semne că ai persoane greșite în viața ta!

O mare parte din cine devii în viață are legătură cu cine alegi să te înconjori.

Uneori norocul controlează cine intră în viața ta, dar tu decizi pe cine lași să rămână, pe cine urmărești și pe cine lași să plece.

Jim Rohn, celebrul vorbitor motivațional, a spus: „Devii media celor 5 persoane cu care îți petreci cea mai mare parte a timpului!”

În cele din urmă, ar trebui să te înconjori de oameni care te fac o persoană mai bună și să renunți la cei care nu îți oferă acest prilej. Iată câteva semne de avertizare că vă aflați în prezența acestora din urmă:

1. Își fac timp doar atunci când le convine.

Este evident, dar orice relație fără interacțiune și comunicare regulată va avea probleme, mai ales atunci când există o lipsă de angajament.

Nu vă pierdeți timpul cu cineva care vă dorește doar atunci când este convenabil pentru ei. Nu ar trebui să forțezi pe cineva să-ți creeze un spațiu în viața lor, pentru că, dacă le pasă cu adevărat de tine, vor crea cu bucurie spațiu pentru tine.

A fi într-o relație cu cineva care îți trece cu vederea valoarea nu este loialitate, ci prostie. Nu cere niciodată atenție cuiva. Cunoaște-ți valoarea de sine și mergi mai departe dacă trebuie.

2. Ei îți țin trecutul să îl întoarcă împotriva ta.

Unii oameni vor refuza să accepte că nu mai ești cine erai – că ai făcut greșeli în trecut, ai învățat din greșeli și ai trecut peste.

Este posibil ca ei să nu poată suporta faptul că crești și mergi mai departe cu viața ta, așa că vor încerca să-ți te rînească cu trecutul pentru a te ajunge din urmă.

Nu-i ajutați recunoscându-și comportamentul negativ. Continuați să mergeți înainte.

A te ține de trecutul neschimbabil este o risipă de energie și nu are niciun scop în crearea unei zile mai bune.

Dacă cineva te judecă continuu după trecutul tău și îl ține împotriva ta, s-ar putea să trebuiască să-ți repari viitorul lăsând acea persoană în urmă.

3. Te simți capturat.

Relațiile sănătoase mențin ușile și ferestrele larg deschise. O mulțime de aer curge și nimeni nu se simte prins.

Relațiile prosperă în acest tip de mediu nerestricționat. Puteți veni și pleca după bunul plac, dar alegeți să rămâneți pentru că unde vă aflați este locul în care doriți să fiți.

Dacă vrei să faci parte din viața cuiva, toate ușile și ferestrele deschise din lume nu te vor face să pleci.

Dacă cineva a închis toate acestea într-un efort de a vă prinde în ceva din care nu doriți să faceți parte, este timpul să găsiți puterea de a da dărâma ușa.

4. Îți discreditează visele și abilitățile.

Dacă le permiteți altora să vă definească visele și abilitățile, atunci le permiteți să vă rețină.

Ceea ce ești capabil să realizezi nu este o funcție a ceea ce alții cred că este posibil pentru tine. Ceea ce ești capabil să realizezi depinde de ceea ce alegi să faci cu timpul și energia ta.

Oamenii vor arunca tot felul de presupuneri în ceea ce privește ceea ce este posibil și ceea ce este imposibil.

Uita-te dincolo de prezumții și limitările mentale ale altora, și ia legătura cu cea mai bună viziune proprie a TA.

Viața este o călătorie deschisă și ceea ce realizezi vine din ceea ce te aștepți să realizezi și din ceea ce lucrezi pentru a realiza.

Deci, nu vă faceți griji cu privire la ceea ce cred toți ceilalți. Continuă să-ți trăiești adevărul. Singurii oameni care se vor supăra pe tine pentru că fac acest lucru sunt cei care vor să trăiești o minciună.

5. Te-au mințit de mai multe ori.

Iubirea este un verb, nu un substantiv. Este ACTIV în toate relațiile.

Iubirea nu este doar sentimente de pasiune și romantism între iubiți; este, de asemenea, un comportament între prieteni și familie.

Dacă cineva te minte, te respectă? O face fără dragoste pentru tine și relația ta.

Când păstrați pe cineva în viața voastră care este un mincinos compulsiv și îi dați în continuare noi șanse de a avea încredere, aveți multe în comun cu această persoană – amândoi mințiți și nu vă iubiți!

Concluzie: Cei care evită adevărul și îți spun doar ceea ce vrei să auzi o fac în beneficiul lor, nu al tău. Nu suporta asta.

6. Negativitatea lor te nedumerește.

Oamenii negativi din viața ta nu se comportă doar negativ față de tine, ci față de toți cei cu care interacționează.

Ceea ce spun și fac este o proiecție a propriei realități – propriile probleme interioare. Chiar dacă îți spun ceva care pare personal – chiar dacă te insultă direct – probabil că nu are nicio legătură cu tine.

Acest lucru este important de reținut, deoarece ceea ce spun și fac aceste persoane negative nu trebuie luat în considerare. Deși nu aveți control asupra a ceea ce spun și fac; dețineți controlul dacă le permiteți sau nu să vă spună și să vă facă aceste lucruri.

Tu singur poți nega cuvintele și acțiunile lor veninoase de a-ți invada inima și mintea. Dacă simți că acești oameni ajung la tine, ia o pauză și dă-ți spațiu pentru a respira.

Lucrurile pozitive se întâmplă atunci când te distanțezi de persoanele negative. A face acest lucru nu înseamnă că îi urăști, ci pur și simplu te respecti.

7. Sunt excesiv de invidioși pe ceea ce aveți.

Un pic de invidie este în regulă, dar atunci când cineva este excesiv de invidios pe ceea ce aveți, există șanse mari ca ceea ce își dorește cu adevărat este să fie în locul vostru.

Invidia excesivă nu îți spune cât de mult te admiră cineva, îți spune cât de mult nu te place. Dacă puteți, încercați să îi ajutați, să îi ridicați, dar aveți grijă, de asemenea, să nu vă tragă în jos.

De multe ori nici o cantitate de dragoste, sau promisiuni sau dovezi de la tine nu vor fi vreodată suficiente pentru a-i face să se simtă mai bine cu ei înșiși.

Piesele rupte pe care le poartă sunt piese pe care trebuie să le repare singuri.

Fericirea, la urma urmei, este o slujbă din interior.

8. Te motivează să fii judecător sau să urăști.

Adevărat, nici o ființă umană nu este superioară. Nici o credință, rasă, dimensiune sau formă nu este inferioară. Toate judecățile colective despre alții sunt greșite. Doar ipocriții care judecă o fac.

Dacă îi judecați pe ceilalți după culoarea pielii, mărimea corpului și frumusețea lor exterioară, veți pierde TOTUL despre cine sunt cu adevărat.

Este uimitor calitatea oamenilor despre care veți învăța și întâlni în această lume, dacă puteți trece pur și simplu de faptul că o mulțime de oameni nu se îmbracă și trăiesc așa cum faceți voi.

Oamenii care te motivează să judeci sau să-i urăști pe ceilalți sunt la fel de răi pe cât devine o companie proastă. Evitați-i cu orice preț.

9. Vor să fii altcineva.

Petreceți timp cu oameni care vă văd așa cum sunteți și nu așa cum doresc ei să creadă că sunteți.

Petreceți și mai mult timp cu cei care cunosc cu adevărat și care vă iubesc și vă respectă oricum.

Dacă cineva se așteaptă să fii cineva care nu ești, fă un pas înapoi.

Este mai înțelept să pierzi relațiile și să fii cine ești, decât să le păstrezi intacte acționând ca cineva care nu ești.

Este mai ușor să îngrijești puțină durere de inimă și să întâlnești pe cineva nou, decât să îți vezi propria identitate spulberată.

Este mai ușor să umpleți un spațiu gol în viața voastră în care a fost altcineva decât să umpli un spațiu gol din interiorul tău unde erai TU.

„Nu poți găsi lumina uitându-te în întuneric!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole