Ce inseamna sa fii femeie!

Distribuie

HealthLifeHacksCe inseamna sa fii femeie!

Trecand prin adolescenta, mi-am facut o idee destul de buna despre feminitate, si chiar ma gandeam ca stiu ce inseamna sa fii femeie. Toate femeile ce m-au inconjurat, sau mi-au fost aproape din copilarie, au foarte multe lucruri in comun->  s-au casatorit, au devenit mame, si au si o cariera de succes. Nu stiu cum au facut toate astea, nici nu imi pot imagina. Mame ce lucreaza, in acelasi timp isi dau si examenele de doctorat, tin o casa in picioare si nu pot sa inteleg cum pot face lucrul acesta. Care este secretul?

Ma gandesc uneori la toate tipurile de femei pe care le-am intalnit de-a lungul timpului, la cele care au lasat o impresie cat de cat buna asupra mea. Multe dintre ele au perspective diferite, si desi nu sunt toate mame, sau casnice, sau nu au toate o cariera de succes, acestea sunt niste eroine. Gasesc tot felul de lucruri pentru a-si ocupa timpul, incerca din inutil sa faca util, si lacrimile lor se transforma in forta bruta.

Ce inseamna mai exact sa fii femeie?

Femeia frumoasa

Sa fii femeie inseamna mult mai mult decat structura biologica, sau faptul ca trebuie sa fii de 3X femeie. Cred ca una din trasaturile nefericite ale naturii umane este ca simtim nevoia de a clasifica oamenii si acest lucru duce mult spre clasificarea femeii. Incercam sa le limitam si sa spunem ”acel tip de femeie” iar acel tip de femeie se refera strict la: femeia clasica sau moderna, fecioara sau usuratica, feminista sau libertina, conservatoare sau nonconformista.

A fi femeie inseamna a fi om. Inseamna a fi puternic. Trebuie sa ni se recunoasca complexitatea ce vine impreuna cu numele de femeie. O femeie vine la pachet atat cu slabiciuni, cat si cu o putere de neimaginat.

A fi o femeie ce are familie, este un lucru conceput ca fiind minunat, o eroina, o persoana puternica, care nu isi masoara fortele cu a barbatului. A fi femeie familista inseamna ca iti place sa lupti, ca esti ca o leoaica cand vine vorba de familia ta, si ai aceleasi tendinte de ocrotire si in mediu muncii tale.

A fi o femeie casatorita, inseamna ca iubesti mai mult pe ceilalti decat pe tine, inseamna ca grija le-o porti celor dragi si viata ta se invarte in jurul lor. Esti puternica, esti intelegatoare, stii sa iti treci drumul prin viata, si totodata inveti nenumarate lucruri importante. Inveti cum sa fii o femeie mai buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole