Ce este mai exact o manichiură?

Distribuie

LifestyleManicureCe este mai exact o manichiură?

O manichiură este un tratament de înfrumusețare a mâinilor.

Unghiile tale vor fi tăiate și modelate. Veți avea apoi cuticulele împinse înapoi și ordonate, apoi vă veți bucura de un masaj al mâinilor. Pasul final va fi vopsirea unghiilor cu o culoare la alegere.

Poate fi tentant să omiteți saloanele și să încercați o manevră DIY, dar am spune să îi lăsați pe profesioniști. O lustruire perfectă este o abilitate care se formează ani de zile și cu sute de unghii vopsite se tot perfecționează – este vorba de atenție la detalii pentru a obține lustruirea cât mai aproape de cuticulă.

În plus, un finisajul neted, distribuit uniform, lucios este mult mai greu de realizat decât pare. Procesul de manichiură nu ar trebui să difere prea mult între efectuarea la salon sau acasă de către un terapeut de înfrumusețare mobil. Diferența esențială este confortul.

De ce să îți faci o manichiură?

Atât pentru bărbați, cât și pentru femei, manichiurile sunt excelente pentru menținerea sănătății unghiilor, cuticulelor și pielii . Indiferent de profesia dvs., oamenii observă mâinile altora și prezentarea și curățenia mâinilor dvs. vor fi judecate.

Având mâinile și unghiile ingrijite de un terapeut specialist, acestea ating un nivel curat și profesional, aspect care poate fi dificil de făcut pe cont propriu. Aspectul răsfățat al unei manichiuri vă permite să vă destresați, să vă relaxați și să vă bucurați de un „timp pentru mine”.

Dacă optați pentru unghiile pictate în manichiură, aceasta poate fi o modalitate distractivă de a vă exprima personalitatea și de a experimenta tendințele culorilor și ale unghiilor.

Ce este mai exact o manichiură?

Ce este mai exact o manichiură?

Manichiura femeilor

Acum, să descompunem mai detaliat procesul de manichiură:

Tăierea unghiilor

Este posibil ca terapeutul dvs. mobil de frumusețe să nu vă taie întotdeauna unghiile; depinde de lungimea curentă și dorită a unghiilor.

Dacă unghiile sunt deja relativ scurte, atunci manichiura va merge bine.

Dacă unghiile sunt foarte lungi, dar le doriți scurte pentru manichiură, atunci acestea vor fi adesea tăiate, apoi aranjate la forma dorită.

Depunerea și modelarea unghiilor

Manichiuristele folosesc pile de unghii pentru a modela marginile unghiilor. Manichiurista dvs. vă va întreba ce formă de unghii ați prefera, standardele fiind rotunde sau pătrate.

Există mult mai multe forme de unghii, dar acestea sunt cele mai frecvente. Este vorba de preferințe estetice și dacă nu sunteți sigur, întrebați profesionistul ce crede că se va potrivi cel mai bine cu unghiile dvs.

Taierea si ordonarea cuticulelor

Cuticulele – pielea uscată care înconjoară placa unghiei, unde se întâlnesc unghia și degetul. Se poate efectua manichiură uscată; folosim un dispozitiv de îndepărtare a cuticulelor pentru a înmuia și a îndepărta cuticula moartă folosind un împingător sterilizat și un mamelon pentru cuticule. D

Buff to Shine

În cazul manichiurilor pentru bărbați sau dacă nu aveți pilă de lustruire, șlefuirea va fi ultimul pas al manichiurii. Folosind un tampon pentru unghii, manichiurista dvs. va lustrui suprafața unghiilor pentru a crea un aspect consistent și strălucitor.

Ce este mai exact o manichiură?

Ce este mai exact o manichiură?

 

 

Vopsirea unghiilor

Pictura se face în mai mulți pași pentru a obține un rezultat lucios și de lungă durată. Un strat de bază transparent este aplicat pe unghii pentru a ajuta lustruirea să se lipească mai bine de unghii.

De asemenea, creează o barieră de protecție între unghiile tale și efectele dăunătoare (colorare, descuamare și fragilitate) ale ojei. Următorul pas este aplicarea a două straturi de ojă .

Un strat de lustru de multe ori nu îi conferă un finisaj de calitate pentru salon. Și prea multe haine pot deveni aglomerate și dezordonate. În cele din urmă, manichiurista dvs. va picta pe un strat superior . Acest strat acționează pentru a sigila lustruirea colorată, care previne ciobirea, și conferă, de asemenea, unghiilor aspectul lucios dorit.

Vopsirea unghiilor nu este la fel de ușoară pe cât arată. Este vorba de atenție la detalii pentru a obține lustruirea cât mai aproape de cuticulă fără a face să sângereze. În plus, este nevoie de un expert adevărat pentru a obține un finisaj neted, distribuit uniform, lucios. Există precizie în etanșarea marginilor unghiilor cu ojă pentru a preveni și așchierea.

Cât va dura manichiura mea?

În funcție de tipul de mani pentru care mergeți, poate varia de la 20 la 45 de minute. Manichiurile expres includ depunerea și modelarea finisată cu șlefuire sau vopsire a unghiilor. Includem lucrul cu cuticule și masajele mâinilor în manichiura noastră clasică . Manichiurile Shellac vor dura puțin mai mult, deoarece fiecare strat vopsit este așezat sub o lampă LED.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole