Ce dezvaluie pozitia somnului despre personalitatea ta?

Distribuie

HealthLifeHacksCe dezvaluie pozitia somnului despre personalitatea ta?

1. Daca nu poti sa adormi decat cu genunchii indoiti stand pe o parte, atunci inseamna ca esti o persoana calma si de incredere. Nu te enervezi usor si nu te sperie viitorul catusi de putin. Zambesti chiar si in cea mai geroasa dimineata de iarna, si te poti adapta fara probleme la orice modificare va aparea in viata ta.

2. Daca de cele mai multe ori dormi in pozitia fetus, simti nevoia de a fi protejat, inteles si simpatizat. Gemuindu-te in acest fel, incerci sa iti depasesti problemele cu care te confrunti zilnic. In functie de potentialul talentelor tale esti persoana care se poate apuca de pictat, de lectii de dans sau cel mai probabil in IT.

3. Daca dormi cu fata in jos cu mainile si picioarele departate de corp, inseamna ca esti un conducator. Esti impulsiv si intotdeauna iei initiativa, si te asiguri ca totul este in ordine atat in viata persoanala cat si pe plan profesional. Intotdeauna preferi sa planifici totul in avans deoarece nu esti un fan al surprizelor. Abilitatea ta de conservare si responsabilitate te ajuta sa atingi un mari succese.

4. Daca de cele mai multe ori dormi pe spate cu mainile si picioarele departate de corp, atunci esti o persoana pozitiva care iubeste viata, careia ii place sa fie in centrul atentiei si iubeste sa aibe o buna companie. Lucrezi cu incapatanare si persistenta, dar intr-un mod rational deoarece preferi intotdeauna sa spui lucrurilor pe nume. Persoanele care dorm in aceasta pozitie de obicei au o personalitate foarte puternica.

5 Daca dormi intr-o pozitie de soldat cand isi ia comanda de drepti, stand pe spate cu bratele lipite de corp, atunci inseamna ca esti o persoana bine-intentionata, care stie care ii sunt scopurile in viata si care isi propune negresit sa le indeplineasca. Poti fi strict, pedant si exigent, dar toate acestea ti le ceri in special tie.

6. Daca de cele mai multe ori dormi in pozitia cocostarc cu un picior ridicat, sansele de a avea o personalitate nedeterminata si imprevizibila, care este de cele mai multe ori asemanatoare aventurierilor iar starea ta fiind foarte schimbatoare radical, ii poate face pe cei din jurul tau foarte confuzi. De multe ori iti este foarte greu sa iei o decizie fara a avea semne de intrebare. Asupra lumii si in general tu ai o perspectiva pentru stabilitate, pace, liniste si rigurozitate.

Iar daca dormi in mai multe pozitii, inseamna ca ai o personalitate multipla pe care inca nu ai definit-o si multe lucruri despre tine pe care nu le cunosti inca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole