manichiura-impecabila

O manichiura perfecta iti poate transforma cea mai ingrozitoate zi in cea mai frumoasa si asta doar cu cateva trucuri simple.

Nu trebuie sa fii profesionista pentru a realiza o manichiura perfecta, ci pur si simplu poti sa te folosesti de cateva trucuri ce iti pot imbunatatii indemanarea in a-ti face manichiura.

>In primul rand trebuie sa stii ca vaselina indeparteaza oja de pe cuticule. Pentru o manichiura perfecta fara pete de oja pe langa unghii si pe cuticule, este bine sa stii ce poti folosi pentru a evita aceste neplaceri. Aceasta grija va disparea daca iti vei da degetele prin jurul unghiei cu vaselina cosmetica inainte de a-ti face manichiura. Vaselina poate fi indepartata usor cu un instrument de curatat cuticulele dupa ce oja este uscata.

>Stiai ca poti face bulinele cu un bold?

Este cea mai simpla metoda pentru a face o manichiura vesela, copilareasca si haioasa. Desi exista instrumente speciale pentru crearea bulinelor si pentru multe alte tipuri de nail art, poti folosi cu incredere niste simple capete de bolduri pentru a le realiza. Ca sa iti fie mai usor să manevrezi acest instrument improvizat, iti recomandam sa infingi acul in guma de sters a unui creion.

unghii-modele>Foloseste un buretel pentru unghii ombre impecabile. Cu siguranta vei putea sa iti faci o manichiura ombre de una singura. Tot ce ai nevoie este un buretel si doua oje de culori diferite. Dai cu vaselina marginile unghiei pentru a putea indeparta oja de pe cuticule si de pe degete, apoi aplici pe buretel ojele una langa alta si tapotezi buretelul pe unghii. Poti repeta aceasta manevra si a doua oara. La final dai cu lac si voilà, manichiura este gata.

>Stiai ca poti sa iti albesti unghiile cu pasta de dinti? Ai observat ca de multe ori dupa ce te dai cu o oja inchisa la culoare, unghiile se ingalbenesc. O buna metoda de albire a unghiilor este pasta de dinti cu efect de albire. Aplici pasta pe unghii si masezi, lasi un minut sa actioneze apoi te speli.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: