LifeHacks

Care sunt secretele ce fac o femeie frumoasa?

Frumusetea femeilor

Nu este nimic mai rar, nici mai frumos decat o femeie fiind pardonabila ea insași; confortabila in imperfectiunea ei perfecta. Pentru mine, aceasta este adevarata esenta a frumusetii.

  • Ce are o femeie frumoasa, pe langa atractivitatea fizica este dragostea pentru sine si pentru celalti, increderea, respectul de sine, precum si respectul fata de ceilalti, empatie, curiozitate si o minte deschisa. Independenta, dar si dorinta de a depinde de altii.
  • Fiind dependenta de dragoste, ”asta face o femeie frumoasa

> O femeie trebuie sa fie grijulie, cu personalitate si plina de pasiune

> O minte frumoasa face o femeie frumoasa. Pe masura ce imbatranim, si infatisarea noastra incepe sa se estompeze, exteriorul devine mai putin semnificativ. Sigur, o femeie care se mandreste cu aspect frumos si rochii, aduce multa frumusete exterioara. Daca ea are o minte creativa, experientele o vor face antrenanta si diversa.

  • O femeie frumoasa este cea care vrea sa stea cu barbatul vietii ei, nu cea care are nevoie sa stea in club. Este de incredere si chibzuita in opiniile altora si sentimentala.

> Exista multe metode de a vedea o femeie frumoasa din perspectiva barbatilor. Ca femei intre noi ne etalam intre rochii, machiaje si bijuterii. Adevarata frumusete este ascunsa adand in sufletul fiecarui om. Nici pe departe nu te poti indragosti de un om urat. Daca treci de aspect si ajungi sa cunosti sinele interior, frumusetea izvoraste din ”acel” sublim si din ”acea” simplitate.

Este evident ca frumusetea exterioara atrage ochiul, dar sa ajungi sa cunosti o femeie frumoasa, trebuie sa aibe cateva calitati care lipsesc celorlalte femei.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *