Care sunt cuvintele pe care orice barbat adora sa le auda

Distribuie

HealthLifeHacksCare sunt cuvintele pe care orice barbat adora sa le auda

Orice bărbat are o latură sensibilă, totul e ca femeia de lângă el să reuşească să o descoopere şi să o exploreze la adevărata ei valoarea.

Bărbații pot fi și ei impresionați. Uneori este suficient să le spui câteva cuvinte potrivite, pentru a-i apropia. Din păcate, deseori ignorăm necesitatea emoției într-o relație.

Care sunt cuvintele pe care orice barbat adora sa le auda?

Iată câteva fraze pe care bărbații ar vrea să le audă cât mai des de la femeile lor:

Mulţumesc

Învaţă să fii recunoscătoare. Îţi place când soţul tău îţi mulţumeşte pentru cina delicioasă sau pentru seara plăcută. El merită acelaşi lucru în schimb.

„Mulţumesc” poti spune pentru orice, în funcţie de situaţie. Cu recunoştinţa ta, îi arăţi partenerului nevoia şi corectitudinea a ceea ce a făcut.

Ajută-mă, te rog

Învaţă să vorbeşti despre treburile gospodăreşti care trebuie făcute. Bărbatul nu-ţi poate citi gândurile, în special ceea ce este scris printre rânduri.

El nu va înţelege sugestiile tale „subtile”. Vorbeşte clar despre aşteptările tale, explică-i ce este important pentru tine într-o relaţie şi discutaţi despre împărţirea responsabilităţilor.

Eşti cel mai bun

Această categorie include toate cuvintele care îmbunătăţesc stima de sine a partenerului: „Arăţi grozav”, „Alături de tine mă simt calmă” şi multe altele. Laudă-ţi bărbatul, el trebuie să se simtă la înălţime, să înţeleagă că este demn de tine.

Dacă vezi pe stradă o privire feminină îndreptată către soţul tău, spuneţi-i despre asta vesel sau şoptindu-i intrigant, dar în niciun caz „nu conecta” gelozia, mai ales că nu există niciun motiv pentru ea.

Mă mândresc cu tine

Complimentele nu trebuie să fie legate doar de aspectul exterior. Sunt cuvinte care vor exprima aprecierea ta față de ceea ce este el ca om.

Totul este bine?

Aici poţi include orice cuvinte de susţinere – „Sunt cu tine”, „Spune-mi”, „Cum te simţi?” şi multe altele. Sunt cuvinte de grijă de care are nevoie omul drag.

Spune-le sincer, ajutându-l cel puţin prin faptul că îl asculţi. Partenerul are nevoie de participarea ta în viaţa sa.

Mă simt în siguranță alături de tine

E una din frazele preferate de către bărbați. Frica unui bărbat este să fie sau să pară slab în fața unei femei, atunci când aceasta are nevoie de el.

Care sunt cuvintele pe care orice barbat adora sa le auda?

Iartă-mă

Un cuvânt de reconciliere. Abilitatea de a ierta şi de a cere iertare este un talent deosebit. Găseşte-l în tine şi dezvoltă-l.

Învaţă să-ţi admiţi vinovăţia, dacă între voi a avut loc o ceartă ca urmare a cuvintelor sau acţiunilor tale. Dacă ai jignit omul drag, tu trebuie să schimbi polaritatea situaţiei de la minus la plus.

Fii blând cu mine

Această categorie include toate cuvintele care caracterizează fanteziile tale erotice. Bărbatul nu are nevoie doar de diversitate, el se gândeşte şi la plăcerea ta, iar cuvintele vor deveni un ghid pentru el.

Nu-ţi fie teamă să vorbeşti despre sex şi despre ceea ce-ţi doreşti în pat. Cuvintele tale vor ajuta la îmbunătăţirea şi diversificarea vieţii voastre sexuale.

A fost minunat

O întâlnire frumoasă sau o experiență nouă: tot ceea ce trăiți în doi contează. Bărbații sunt motivați atunci când sunt lăudați meritat.

Şi nu în ultimul rând: Te iubesc

Primul lucru pe care vrea şi trebuie să-l audă bărbatul – este recunoaşterea sentimentelor.

Aceste două cuvinte simple îl ajută să înţeleagă corectitudinea alegerii sale, să realizeze că ai nevoie de el, la fel cum şi el are nevoie de tine.

Dar nu vorbi despre iubire în fiecare minut liber – acest lucru poate deveni un iritant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole