LifeHacks

Calitati feminine ce fac ”femeia” irezistibila!

Femeia independenta

Cu ce sunt diferite femeile? Care sunt acele calitati ce le fac irezistibile?

Increderea de sine

Cei ce se considera singuri atractivi, devin sa fie considerati atractivi si de ceilalti” – Johann Wolfgang von Goethe

Daca o femeie crede cu fermitate ca trebuie sa fie irezistibila, nimeni nu trebuie sa fie in dezacord. O simpla femeie, cu un aspect simplu, care este impacata cu aspectul ei are mai multe sanse in a deveni irezistibila sexului opus decat, o femeie care este de o frumusete rara dar, superficiala, care se ingrozeste de la o simpla si minuscula pustula pe nas. Femeile increzatoare in sine nu se vor critica niciodata singure in public. Ele emana adrenalina si senzualitate- calitati pe care barbatii le apreciaza intotdeauna.

Feminitate si neajutorare

Sexului puternic i s-a dat intaietate. Femeile sunt cele neajutorate, un aspect care ne face ”feminine”. Castigarea afectiunii prin ideea de a avea grija de aspectul fizic, raspunde apelurilor pentru ajutor. Aceste lucruri fac ca barbatul sa se simta in elementul sau natural, ajugand sa se simta mare si puternic. Dar sa nu se exagereaze- neputinta exagerata va servi doar pentru a irita omul.

Femeia independenta

Bunatate

Disponibilitate si modul in care o femeie are grija, pretuieste si iarta- acestea sunt lucrurile care disting cu adevarat o femeie frumoasa de una ”papusa”, draguta dar fara suflet. Fiind capabila de a vedea numai binele din orice situatie, privind lumea cu ochi afectuosi si prietenosi, iubirea si simpatizarea, sunt calitati ce fac o femeie atractiva indiferent de aspectul sau. Este bine cunoscut ca barbatii cauta o partenera de viata cu o bunatate interioara, calitate ce conteaza foarte mult.

Independenta

Sex appeal-ul este 50 la suta din ceea ce ai si 50 la suta din ceea ce cred altii ca ai” – Sophia Loren

Barbatii tind sa fie fascinati de femeile care stiu ce vor de la viata, preferandu-le intocmai pe cele independente. O femeie cu adevarat atractiva stie intotdeauna ce vrea. Atunci cand se confrunta cu dificultati, nu pierde timpul cautand tapi ispasitori pentru problemele ei. Este amanata sortii ei si asta o face interesanta mai ales daca este confortabila cu acest aspect.

Fiind sincera si naturala

O femeie cu adevarat atragatoare este naturala, dechisa si fara complexari. Barbatii sunt atrasi de sinceritate. Niciodata nu pretind sa posede calitati castigatoare- le cultiva in mod serios!

Fara indoiala anumite caracteristici sunt importante pentru a ne face populare si atractive. Cu toate acestea, adevarata cheie pentru implinirea de sine se afla in alta parte. Vorbim despre o singura calitate, dar indispensabila, posedata de orice femeie din lume- abilitatea de a se ”mentine”. Numai prin natura unica de fidelitate va fi capabila sa indeplineasca dorinta acelui cineva special ei.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *