Brioșe din banane cu unt de arahide – Rețetă

Distribuie

HealthCulinarBrioșe din banane cu unt de arahide - Rețetă

Aceste briose din banane cu unt de arahide nu pot fi mai ușor de preparat. Pur și simplu adăugați toate ingredientele într-un blender și pulsați pentru a le combina!

Sunt sănătoase, fără gluten și fac un mic dejun sau un desert minunat! De asemenea, nu conțin ulei sau zaharuri rafinate.

Sunt o gustare grozavă pentru care nu trebuie să te simți vinovată că le mănânci!

>Briosele se topesc în gură.
>Brioșele obțin multă umiditate din banane.
>Poți folosi două banane întregi pentru doar 12 brioșe!

Durează 15 minute sau timpul de pregătire și 15 minute pentru a le coace. Ați putea mânca aceste brioșe în mai puțin de 30 de minute! Bucurați-vă!

Ingrediente

  • Banana (îmi place să folosesc banane foarte coapte. Cu cât sunt mai coapte, cu atât vor fi mai dulci brioșele)
  • Ouă
  • Unt de arahide cremos (Puteți înlocui jumătate de unt de arahide cu unt de migdale sau caju)
  • Sirop din esență de arțar
  • Miere
  • Extract de vanilie
  • Praf de copt
  • Chipsuri de ciocolata (folosesc mini chipsuri de ciocolata semi dulci. Chipsurile de ciocolata neagra ar fi, de asemenea, uimitoare in această rețetă)

Brioșe din banane cu unt de arahide - Rețetă

Mod de preparare:

  • Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți o tigaie de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit, puneți-o deoparte.
  • Adăugați toate primele 7 ingrediente în blender, cu excepția chipsurilor de ciocolată. Se amestecă până când este cremoasă și netedă, timp de 2 minute. Puneți chipsurile de ciocolată manual.
  • Împărțiți aluatul între cele 12 brioșe, acestea ar trebui să fie pline aproximativ pline.
  • Coaceți timp de 12-15 minute sau până când blaturile sunt rumenite și o scobitoare iese în mare parte curată.
  • Lăsați brioșele să se răcească în tavă timp de 10 minute.

Poți congela aceste brioșe?

Da! Aceste briose congelează foarte bine. Lăsați brioșele să se răcească complet înainte de a le depozita într-un recipient etanș. Așezați-le în congelator până la 3 luni. Pentru a reîncălzi aceste brioșe dezghețați-le la temperatura camerei sau în cuptorul cu microunde. Cel mai bine se servesc calde cu un pic de unt de arahide deasupra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole