Brioșe din banane cu unt de arahide - Rețetă

Aceste briose din banane cu unt de arahide nu pot fi mai ușor de preparat. Pur și simplu adăugați toate ingredientele într-un blender și pulsați pentru a le combina!

Sunt sănătoase, fără gluten și fac un mic dejun sau un desert minunat! De asemenea, nu conțin ulei sau zaharuri rafinate.

Sunt o gustare grozavă pentru care nu trebuie să te simți vinovată că le mănânci!

>Briosele se topesc în gură.
>Brioșele obțin multă umiditate din banane.
>Poți folosi două banane întregi pentru doar 12 brioșe!

Durează 15 minute sau timpul de pregătire și 15 minute pentru a le coace. Ați putea mânca aceste brioșe în mai puțin de 30 de minute! Bucurați-vă!

Ingrediente

  • Banana (îmi place să folosesc banane foarte coapte. Cu cât sunt mai coapte, cu atât vor fi mai dulci brioșele)
  • Ouă
  • Unt de arahide cremos (Puteți înlocui jumătate de unt de arahide cu unt de migdale sau caju)
  • Sirop din esență de arțar
  • Miere
  • Extract de vanilie
  • Praf de copt
  • Chipsuri de ciocolata (folosesc mini chipsuri de ciocolata semi dulci. Chipsurile de ciocolata neagra ar fi, de asemenea, uimitoare in această rețetă)

Brioșe din banane cu unt de arahide - Rețetă

Mod de preparare:

  • Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Ungeți o tigaie de brioșe de dimensiuni obișnuite cu spray de gătit, puneți-o deoparte.
  • Adăugați toate primele 7 ingrediente în blender, cu excepția chipsurilor de ciocolată. Se amestecă până când este cremoasă și netedă, timp de 2 minute. Puneți chipsurile de ciocolată manual.
  • Împărțiți aluatul între cele 12 brioșe, acestea ar trebui să fie pline aproximativ pline.
  • Coaceți timp de 12-15 minute sau până când blaturile sunt rumenite și o scobitoare iese în mare parte curată.
  • Lăsați brioșele să se răcească în tavă timp de 10 minute.

Poți congela aceste brioșe?

Da! Aceste briose congelează foarte bine. Lăsați brioșele să se răcească complet înainte de a le depozita într-un recipient etanș. Așezați-le în congelator până la 3 luni. Pentru a reîncălzi aceste brioșe dezghețați-le la temperatura camerei sau în cuptorul cu microunde. Cel mai bine se servesc calde cu un pic de unt de arahide deasupra!

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: