LifeHacks

Borcanul economic. Cum putem economisi timp si bani?

Borcanul 1: necesitatile de baza (55% din bugetul dvs.)

Banii din acest borcan sunt destinati sa acopere cheltuielile de zi cu zi si plata facturilor. Acestia vor acoperi, de asemenea, costurile pentru chirie, transport, taxe, si produsele alimentare.

Borcanul Economic

Borcanul 2: divertisment (10% din bugetul dvs.)

Puteti sa cheltuiti aceasta parte din buget pentru achizitii pe care nu le faceti in mod regulat. De exemplu, puteti cumpara o sticla de vin scump sau sa mergeti in vacanta. Cheltuiti acesti bani dupa cum doriti!

Borcanul Economic

Borcanul 3: economii pe termen lung (10% din bugetul dvs.)

Aceasta este o garantie pentru viitoarea independenta financiara. Vei folosi banii din acest borcan pentru investitii si crearea de surse de venit pasiv.

Borcanul Economic

Borcanul 4: educatie (10% din bugetul dvs.)

Bani din acest borcan sunt destinati pentru studiile personale. Folosi acesti bani pentru a cumpara carti,CD -uri educationale, sau cursuri – se vor achita mai tarziu.

Borcanul Economic

Borcanul 5: rezerve private (10% din bugetul dvs.)

Aceste economii pot fi utilizate pentru achizitii mari. Cheltuiti acesti bani atunci cand doriti sa cumparati un televizor cu ecran plat, un abonament anual la sala de sport, sau o masina. Acesta este fondul de rezerva pe care ar trebui sa-l alimentezi in mod constant..

Borcanul Economic

Borcanul 6: caritate si cadouri (5% din bugetul dvs.)

Cheltuiti acesti bani atunci cand aveti nevoie sa cumparati cadouri pentru aniversari, nunti si alte sarbatori. De asemenea, puteti dona acesti bani pentru asociatiile de copii, adaposturi pentru animale, sau doar persoanelor care au nevoie de ajutor.

Borcanul Economic

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *