Astazi este despre tine. Nu trebuie sa faci nimic, doar leneveste daca vrei!

Distribuie

HealthLifeHacksAstazi este despre tine. Nu trebuie sa faci nimic, doar leneveste daca...

Ce poti face pentru tine? In sezonul rece, imunitatea este mai scazuta iar cel mai probabil, vor exista zile in care nu vei avea chef de nimic. Tot ce trebuie sa faci pentru a te destinde este sa lenevesti asa cum iti place! Nu strica niciodata o zi sau doua de relaxare.

Poti face aceste lucruri fara sa te judece nimeni pentru ca suntem toate constiente cat stres se aduna si cata oboseala. Daca esti si mama pe deasupra, meriti din plin aceste clipe numai cu tine.

  • O zi de leneveala incepe cu o cafea in pat

Bea cafeaua in pat dimineata

Nu fa eforturi prea mari pentru a te trezi de dimineata. Doar aprinde aragazul, pune ibricul pe foc si lasa cafeaua sa fiarba, sa imbie cu aroma ei orice pofticios. Pune-ti o cana mare de cafea cu sau fara lapte, dulce sau amara, dupa cum preferi si sari inapoi in pat. Savureaza acest moment unic din plin.

  • Reciteste cartea preferata

Cand vrei sa lenevesti dar totusi sa ai o stare de bine, adu-ti aminte ce carte te face sa razi, sa te simti bine, sau care te emotioneaza cel mai mult. Reciteste-o, putina cultura face bine chiar si pe stomacul gol. Patul este doar al tau, pernele pufoase la fel, trebuie doar sa iti pregatesti culcusul si sa te pui cu burta pe carte.

  • Vizioneaza serialul prefereat

Nu este cea mai indicata varianta, dar o zi merita irosita. In pat la caldurica, sub plapuma groasa si calduroasa, vizionand cel mai frumos film sau cel mai indragit serial, este ideal pentru o zi morocanoasa in care chiar nu ai chef de nimic. Nu trebuie sa te gandesti la nimic altceva, trebuie doar sa fii acolo, in filmul tau, sau plangi la un film romantic si sa razi de nu mai poti la o comedie buna. Asta ne duce cu gandul si la mancare, trebuie sa si mancam asa ca…

  • O ciorba calda poate face minuni

Ciorba de perisoare

Trebuie sa mananci ceva, dar nu te da jos din pat, stai acolo unde ti-ai facut culcusul. Cum ai servit cafeaua in pat, poti servi si pranzul… Rezuma-te la ceva simplu si usor, nu iti ingreuna ziua cu un pranz care sa iti cada greu. Astazi nu ai unde sa arzi caloriile, deci, serveste o supa sau o ciorba. Ceva usor, bun si gustos, poate nu reusesti in fiecare zi sa iei pranzul si mananci tot timpul pe fuga. Dar astazi nu, astazi trebuie sa te rasfeti.

  • Dormi, daca asta iti este preferinta!

Ai aceas stare de „nu am chef de nimic”. Ia-ti ziua libera si nu fa nimic. Dormi daca asta te face fericita. Da frau viselor sa iti faca somnul usor. Nu te gandi la serviciu, la casa, la vasele nespalate si la curatenie. Du copiii la mama, in cel mai bun caz si dormi. Dormi asa cum nu ai mai dormit de cand ai nascut. Dormi asa cum iti doresti de mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole