Books

Acele zile in care faci parte din arta

Despre arta de a citi

Acele zile in care faci parte din arta

Arta in sine, aduce cu ea tot felul de lucruri intelese si neintelese. Este coaforul o arta, este machiajul o arta!? Este! In aceste meserii se implica arta cu desavarsire. Fiecare suvita buclata sau fiecare umbra accentuata, sunt compuse din maiestria artistilor. Fiecare dintre noi este capabil de a face o bucla sau de a da culoare machiajului, dar nu toti o facem cu indemanare, nu toti implicam arta intr-ale mestesugurilor.

Pentru ca o simpla metoda de coafare sa prinda forme si ”culoare”, pentru a te simti un artist implinit, trebuie sa improvizezi si sa te lasi dus de val intr-ale creatiei.

Modelul meu este unul rabdator 🙂 🙂 asa pot crea cele mai simple sau cea mai nebuneasca arta! Dar arta se imparte, la doi sau la mai multi…

#Coafura si make-up

coafat si make-up

#Fragment

” Și sunt momente în care simți că te topești de dor, acele momente în care ai fi în stare să uiți cât de mult te-a rănit un om pentru o simplă îmbrățișare a sa. Și conștientizezi că nu e bine să gândești aşa, că te amăgești şi că-ți faci singur rău, dar în momentele astea nu mai contează, vrei doar pe omul acela lângă tine și-atât!

Oare cât de mut poți iubi ceea ce nu te iubește, oare cât de mult poți duce dorul unui om care abia dacă-şi mai amintește de tine?
Nu contează! Tu vrei ca omul ăla să revină în viața ta!
Și oare cât poți aștepta ceva ce n-ai nici o siguranță că se va întâmpla?
Nu stiu, dar știu sigur că e mai ușor să aștepți decât să renunți la speranță, mai ales când știi că e tot ce îți doreşti ! „

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *