Acele zile in care faci parte din arta

Distribuie

Free TimeBooksAcele zile in care faci parte din arta

Acele zile in care faci parte din arta

Arta in sine, aduce cu ea tot felul de lucruri intelese si neintelese. Este coaforul o arta, este machiajul o arta!? Este! In aceste meserii se implica arta cu desavarsire. Fiecare suvita buclata sau fiecare umbra accentuata, sunt compuse din maiestria artistilor. Fiecare dintre noi este capabil de a face o bucla sau de a da culoare machiajului, dar nu toti o facem cu indemanare, nu toti implicam arta intr-ale mestesugurilor.

Pentru ca o simpla metoda de coafare sa prinda forme si ”culoare”, pentru a te simti un artist implinit, trebuie sa improvizezi si sa te lasi dus de val intr-ale creatiei.

Modelul meu este unul rabdator 🙂 🙂 asa pot crea cele mai simple sau cea mai nebuneasca arta! Dar arta se imparte, la doi sau la mai multi…

#Coafura si make-up

coafat si make-up

#Fragment

” Și sunt momente în care simți că te topești de dor, acele momente în care ai fi în stare să uiți cât de mult te-a rănit un om pentru o simplă îmbrățișare a sa. Și conștientizezi că nu e bine să gândești aşa, că te amăgești şi că-ți faci singur rău, dar în momentele astea nu mai contează, vrei doar pe omul acela lângă tine și-atât!

Oare cât de mut poți iubi ceea ce nu te iubește, oare cât de mult poți duce dorul unui om care abia dacă-şi mai amintește de tine?
Nu contează! Tu vrei ca omul ăla să revină în viața ta!
Și oare cât poți aștepta ceva ce n-ai nici o siguranță că se va întâmpla?
Nu stiu, dar știu sigur că e mai ușor să aștepți decât să renunți la speranță, mai ales când știi că e tot ce îți doreşti ! „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole