Adesea oamenii se numesc prieteni, dar ce inseamna prietenie fara oameni?

Distribuie

Free TimeCitateAdesea oamenii se numesc prieteni, dar ce inseamna prietenie fara oameni?

​Clipele pe care le petrecem impreuna ca prieteni valoreaza nul atunci cand prietenia se baseaza pe castig! Multimea de oameni adunata intr-un grup care isi spun prieteni, este o turma de profitori ce isi lasa amprenta in sufletul celor slabi.

Prietenii sunt persoanele care iti spun adevarul indiferent cat de dureros ar fi si cat necaz ar provoca, cand minti se numeste a insela.

Cum poti avea prieteni cand toti cei pe care ii crezi prietenii tai apeleaza la tine doar cand au nevoie de ceva? Ai prieteni care s-ar oferi sa te ajute intr-un impas fara sa le ceri ajutorul? Nu? Atunci nu ai prieteni!

Prietenii de pahar sunt prieteni ireali ce iti cheltuiesc banii, incearca sa bei cu un prieten imaginar si vezi a doua zi ce bani ti-au ramas!

Nu exista astazi prieten care sa iti raneasca sentimentele pentru ca e mai usor sa eviti adevarul cand o minciuna te scapa de explicatii.

Credem ca avem prieteni, dar de fiecare data exista un tap ispasitor pentru glumele proaste care izvorasc din creierele „inteleptilor” la betie!

Te-ai maturizat si prietenii nu iti sunt aproape pentru ca ti-ai schimbat stilul de viata, iar apoi esti exclus total din grup?

Cum este sa fii prieten pe interes? Ai multe beneficii? Te simti implinit atunci cand profiti de cei slabi pe care ii numesti prieteni?

Ce este prietenia daca nu ai prieteni? Este oare o amenintare asupra rasei umane? Dar stai… unde este rasa umana caci in ultima vreme patrupedele sunt mai umanizate decat oamenii! Dresam animalele sa se comporte cat mai uman iar noi oamenii devenim din ce in ce mai animalici!

Constiinta a ajuns hartie igienica si ne stergem la fund cu tot ceea ce nu ne convine. Avem prieteni la mana a doua, inchiriati, pe care nu dam doi bani!

Umanitatea a scazut atat de mult incat poti numara pe degete putinii oameni ramasi!

Fereste- ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur! De care prieteni? Mai ai asa ceva?

Cand prietenii isi cer favoruri, se asteapta de la celalalt sa se simta obligat sa-i indeplineasca dorinta, altfel este motiv de suparare!

Cand spui prieten te referi la o persoana de suflet, cand spui prieteni se schimba foaia, faci referire la o haita de lupi infometati!

Succesul unei relatii de prietenie consta in sinceritate, loialitate si corectitudine- hai sa fim seriosi- secolul 21 nu are trecut asa ceva in condica, acestea au fost specii pe cale de diaparitie, si au disparut de mult caci nu s-a dat nici o lege de protejare!

Cand spui prieten te gandesti la o persoana care iti este aproape indiferent de statutul si de „averea” ta! Cand spui prieten crezi ca te regasesti in acea persoana, te gandesti poate ca e la fel de bun ca tine, nu mai bun, caci nimeni nu este mai bun decat propria persoana!

Unde gresim toti si decadem din gradul de prieten? Unde oare? Ne intrebam adesea? Nu… pentru ca indiferent cati prieteni am avea, nici unul nu este mai important decat tine insuti!

Ce e al tau e si al meu, ce e al meu e doar al meu! Asta se numeste prietenie! Am devenit egosti si invidiosi prin natura, nu ne pasa de suferinta altora ci doar de propriul castig! Cine spune ca nu e asa se minte! Asa e omule, dar nu vrei sa recunosti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole