Acel moment cand iti privești copilul minute in șir!

Distribuie

InspirationMother 2BeAcel moment cand iti privești copilul minute in șir!

Pentru prima data cand devii părinte, lucrurile sunt atat de „ciudate” intr-un mod placut, încât nu iti dezlipești ochii minute in șir, de pe copilul tau!

Prima zi care o petreci lânga bebelușul tau, este pe cat cea mai grea, pe atat cea mai frumoasa! Este ziua in care ochii tai cercetează cu de-amănuntul fiecare părticică a corpului bebelușului! Fiecare degetel, atat de la mâini cat si de la piciorușe, fiecare mânuță in parte, năsucul, gurita si urechiușele! Cercetezi fiecare zona a corpului, atât pentru siguranța ta, ca ai un copil sănătos cât si pentru ”noutatea” pe care o strângi in brațe pentru prima data.

Prima zi, este de neliniște, de nesiguranța și stres! Este ziua in care urmărești fiecare gest, fiecare mișcare și fiecare sunet ce îl scoate bebelușul! Ai acel sentiment de protejare asupra lui, simți nevoia de a fi îngerul păzitor. De a reacționa impulsiv la fiecare gest, fie el și foarte nesemnificativ.

prima zi a bebelusului

In prima zi ii urmărești fiecare zâmbet schițat pe fata, fiecare scâncet. Începi sa te intrebi oare ce visează, de ce schițează o fătuca trista, de ce, de ce? Sunt așa de multe întrebări in prima zi, pentru care nu găsești răspunsuri decât in timp. Întrebări care îți dau o stare de neliniște, de anxietate și de panica! Dar toate acestea trec in momentul in care bebele începe din nou sa zâmbească sau sa rada prin somn!

Prima zi este cea care îți aduce cea mai mare bucurie in suflet și o putere inimaginabila, cu care vei doborî munți dacă cineva va încerca sa facă vreun rău copilului tău! Vei răsturna orice impediment ce se abate in drumul creșterii copilului și vei sfâșia pe oricine se opune in fata împlinirii destinului sau!

prima zi a bebelusului

Prima zi va fi memorabila pentru tine, îți vei aminti de ea cu mare dragoste și cu zâmbetul pe buze. Vei uita orice durere ai suferit și te vei axa doar pe amintirea plăcută a surâsului bebelușului. Acea zi se întipărește in minte ca un fragment dintr-o carte care ti-a „uns” sufletul! Un fragment din viața ta și a copilului ce va rămâne trecut in amintire, ca cel mai frumos cadou primit de tine vreodată.

Ziua in care s-a rescris destinul tău este prima zi in care îți ții copilul in brațe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole