Aceasta tehnica simpla va va scuti de stres si dureri de cap, in doar 30 de secunde

Distribuie

HealthSanatateAceasta tehnica simpla va va scuti de stres si dureri de cap,...

Durerea de cap nu este cel mai placut lucru ce ni se poate intampla.

In cele mai multe cazuri ne loveste atunci cand nu ne asteptam. La munca, in deplasari, in autobuze, trenuri si asa se intampla in marea majoritate a timpului, atunci cand nu avem pastile la indemana. Unele persoane refuza pastilele pentru durerile usoare, dar cand acestea tind sa exagereze cu siguranta avem nevoie de un medicament.

Am gasit o metoda simpla de a scapa de durerile de cap si de stres in doar 30 de secunde, fara a folosi vreun medicament.

Cu totii stim ca pe corpul nostru se gasesc anumite puncte active, care pot fi masate pentru a calma unele dureri. Pentru durerile de cap, se afla un punct, situat in palma intre degetul mare si cel aratator. Prin presopunctura putem scapa de aceste dureri, fara a apela la medicatie.

Priviti imaginea de jos si incercati sa gasiti punctul, apasati intre cele doua degete iar muschiul va fi proeminent in palma. Asa este?

Scapa de stres

Ce trebuie sa facem?

Presarea acestui punct, trebuie facuta cu degetul mare de la mana dreapta, pe dosul mainii stangi, iar degetul aratator trebuie sa puna presiune in palma. Se mentine presiunea timp de 30 de secunde, apoi se alterneza mainile si se face acelasi lucru. Cum faceti presiune cu mana dreapta pe cea stanga, faceti si vice-versa.

Daca ati facut totul corect, durerea de cap se va risipi curand.

Atentie!
Femeile gravide nu ar trebui sa practice aceasta tehnica, deoarece poate provoca travaliu prematur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole