A avea o mamă puternică te poate transforma într-o femeie puternică

Distribuie

InspirationMother 2BeA avea o mamă puternică te poate transforma într-o femeie puternică

Să avem grijă de noi 24 de ore din 24. Să petrecem nopți nedormite lângă paturile noastre când suntem bolnavi. Să ne reconfortăm când ne simțim jos – asta fac mamicile pentru fiicele lor.

Acest tip de dragoste și legătură între o mamă și o fiică este puternic. De asemenea, le face pe femei puternice individual, deoarece mamele își pot preda fiicelor nenumărate lecții neprețuite.

Înveți să fii independentă.

A avea o mamă puternică te poate transforma într-o femeie puternică

Când te uiți la mama ta, vezi o femeie puternică, care poate face orice singură. Desigur, nu este rușine să ceri ajutor. Totuși, mama ta părea să știe cum să jongleze cu creșterea ta, conducând o gospodărie și poate chiar să-și construiască cariera.

Și știe cum să păstreze un echilibru sănătos între toate aceste componente, fără a-i afecta sănătatea fizică sau mentală. Toată puterea și înțelepciunea ei te fac să îți dorești să fii ca ea și să te străduiești să atingi nivelul de independență pe care îl are.

Independența nu se referă doar la ceea ce faci. Este, de asemenea, despre ceea ce este în capul tău. Mama ta nu îți impune opiniile și credințele. Ea ăți permite să gândești singură și să iei decizii pe cont propriu. Așa că înveți să te bazezi pe propria ta judecată și să nu urmezi mulțimea.

Înveți să nu renunți.

Cât de puternic poate fi oricine!? Există modele aspre în viața tuturor din când în când. Și observi când mama ta trece prin momente grele, chiar dacă încearcă să o ascundă. Astfel încât nu esti nevoită să-ți faci griji pentru ea.

Dar apoi o vezi și cum se ocupă de problemele ei și continuă să-și trăiască viața. Așa că înveți să fii puternic și să perseverezi atunci când îți apar dificultăți.

Înveți să te prețuiești și să te iubești.

A avea o mamă puternică te poate transforma într-o femeie puternică

Oamenii puternici își cunosc valoarea și nu lasă pe nimeni să le spună că valorează mai puțin decât merită cu adevărat.

Deci, dacă cineva te critică fără un motiv întemeiat, știi din exemplul mamei tale că nu merită să te întristezi și să te descurajezi. Înveți să crezi în tine, să te iubești și să spui „nu” oricui dorește să-ți submineze valoarea de sine.

Știi că nu trebuie să fii puternic tot timpul.

Mamele puternice pot fi stricte, dar vă vor arăta și partea lor moale. Când ai nevoie de sfaturi sau de un umăr pe care să plângi, ea va fi acolo lângă tine pentru a te sprijini la fiecare pas.

Sau văzând-o pe mama ta plângând ea însăși, îți va arăta că este în regulă să te superi și să vrei să lasi totul la iveală când emoțiile se revarsă.

Știi că viața nu este ușoară.

A avea o mamă puternică te poate transforma într-o femeie puternică

Mama ta nu te protejează de realitatea dură a vieții. A fi femeie nu este ușor – opiniile și deciziile tale pot fi adesea reduse și uneori trebuie să muncești extrem de mult pentru a te dovedi cuiva.

Mama ta știe asta și a învățat să se ridice pentru ea însăși și să lupte, dacă este necesar. Și ea te învață să faci la fel.

Înveți ce înseamnă să iubești pe altcineva.

Bunele mame își iubesc copiii necondiționat. Și uneori trebuie să facă sacrificii din cauza asta.

Stă trează toată noaptea lângă patul tău când ești bolnav sau se îngrijorează de tine când ai inima frântă sau ai probleme. Vezi cât de mult îi pasă de tine și asta te învață să-ți pese de ceilalți.

Înveți să-ți creezi propria fericire.

În loc să aștepte pasiv să se întâmple ceva bun, mama ta te învață să explorezi activ viața sau chiar să creezi ceva pozitiv pe cont propriu.

A învățat să găsească fericirea, chiar și în cele mai mici lucruri din viața ei aglomerată și te învață să vezi și să te bucuri și de acele lucruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole