Lamaia este tonerul perfect pentru orice tip de ten

Distribuie

LifestyleHomeMadeLamaia este tonerul perfect pentru orice tip de ten

Tonerul este menit sa ne curete pielea, in special tenul. Indeparteaza excesul de grasime si porii care urmeaza sa devina uratele cosuri pe care cu totii le ”adoram”. Poti folosi toneru-ul cu o discheta demachianta pentru a-ti improspata tenul. Lamaia proaspata ajuta la curatarea si prevenirea cosurilor si petelor fara sa usuce pielea.

Lamaia contine proprietati de curatare si luminare. Exfoliaza pielea si o curata adanc si intens, fiind folosita de astfel in fabricarea multor produse. Folosind sucul de lamaie ca toner vei reduce excesul de sebum si previne aparitia punctelor negre.

Toner din lamaie si apa de trandafiri

Pentru aceasta combinatie amesteca in cantitati egale zeama de lamaie si apa de trandafiri. Foloseste o discheta din bumbac pentru a aplica tonerul pe piele.

Poti de astfel sa folosesti o stricluta spray si pulverizeaza tonerul de lamaie pe fata astfel indepartezi excesul de sebum si vei avea fata improspatata pe toata durata zilei.

Lamaia iti poate usca tenul, deci, inceheie procesul de tonifiere cu aplicarea unei creme hidratante. Daca doresti sa inchei procedura cat mai natural, poti folosi ulei din nuca de cocos in loc de crema hidratanta. Aplica uleiul masand usor tenul apoi foloseste un prosop cald pentru a indepata surplusul.

Toner cu lamaie si ceai verde

Ceaiul verde este esential pentru piele si contine o multime de antioxidanti care ajuta la pastrarea pielii curata si sanatoasa.

toner-de-lamaieAmesteca o cana de ceai verde cu doua linguri de suc de lamaie.

Amestecul pune-l intr-o sticluta si adauca cateva pucaturi de uleiuri esentiale, ulei din arbore de ceai ar fi foarte indicat.

Foloseste o discheta demachianta din bumbac pentru a aplica tonerul, sau poate fi aplicat pe fata pulverizat dintr-o sticluta de spray.

Tine tonerul in frigider pentru a-l putea utiliza de mai multe ori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole