Ingrediente:
- 2 cepe
- 2Â morcov
- 2 ardei
- 5-6 catei usturoi
- 3-4 felii sunca
- 5 felii ceafa porc
- 3 oua
- 2 cartofi
- 2 lg faina
- sare, piper
Mod de preparare:
- Tocam legumele: ceapa, morcovii, ardeii si usturoiul
- Ii tragem in tigaie cu o lingura de ulei, apoi le scoatem intr-un bol
- Feliile de sunca le tragem in tigaie sa se rumeneasca
- Carnea de porc o feliem si o clatim sub jet de apa, apoi o lasam pe un servetel, apoi le saram
- Intr-un castronel zbatem doua oua si adaugam sare si piper
- Intr-o tava ingusta, asezam carnea de porc apoi patul de legume tras in tigaie
- Peste patul de legume turnam oul zbatut, apoi peste ou asezam feliile de sunca
- Dam pe razatoare cartofii si ii amestecam cu faina si cu oul ramas
- Apoi asezam si cartofii peste compozitia din tava si dam la cuptor pentru 20 de minute la 180 de grade!