Ingrediente:
- 1 pulpa curcan
- 1 morcov mare
- 3-4 cepe
- 1-2 rosii
- 2-3 cartofi
- 1 lgt bulion
- 1 lgt tarhon
- 1 lgt busuioc
- 1 lgt boabe mustar
- 1/5 lgt piper
- sare dupa gust
- cateva frunze de telina
Mod de preparare:
Foarte usor!
- Dam un clocot pulpei de curcan.
- Tocam legumele, le asezam intr-o cratita, formand un pat de legume si presaram condimentele.
- Tocam cubulete carnea de pe pulpa de curcan, o curatam de toate cartilajele si o asezam peste patul de legume.
- Taiem cubulete cartofii, in marimi dorite si ii asezam peste pat.
- Adaugam lingurita de bulion si apa cat cuprinde intreaga compozitie.
- Acoperim cratita cu capac si lasam totul la fiert la foc mic.
- Amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn si lasam la fiert pana scade apa.
Pofta buna!
Tocam ceapa, morcocul, rosiile si pregatim frunzele de telina
Adaugam tarhonul, busuiocul, boabele de mustar si piperul
Intr-o cratita asezam legumele intr-un pat de legume
Tocam carnea de pe pulpa cubulete
Asezam carnea peste patul de legume
Adauga apa si cartofii taiati dupa preferinta